Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

ΛΕΞ: «Παράνοια» για τη συναυλία του στο Καυτανζόγλειο - Πούλμαν από όλη την Ελλάδα ταξιδεύουν για Θεσσαλονίκη

Πολιτισμός

Η «μουσική για τσόγλανους» του ΛΕΞ ετοιμάζεται να ταρακουνήσει την πόλη του, την Θεσσαλονίκη.

Μετά από το ιστορικό live της Νέας Σμύρνης τον Ιούλιο και ακόμα μια εμφάνισή του στην Αθήνα στις αρχές Σεπτεμβρίου για το «Off The Hook Festival» στην Τεχνόπολη, ο 38χρονος ράπερ είναι έτοιμος να βάλει φωτιά εκεί όπου τον αγαπούν όσο κανέναν. Απόψε στο Καυτανζόγλειο των 27.700 θέσεων -χωρίς την αρένα- αναμένεται ασφυκτικά γεμάτο μιας και ο κόσμος τον περίμενε να επιστρέψει από το 2019 όταν ράπαρε τελευταία φορά μπροστά τους. Και αξίζει να αναφερθεί ότι ο ΛΕΞ δεν κάνει promo για τις συναυλίες του, παρά μόνο τις ανακοινώσεις για τα βασικά. Τόπος, ημέρα, ώρα, εισιτήρια.

Μέσα σε αυτά τα τρία χρόνια που μεσολάβησαν έχουν αλλάξει πολλά. Η Θεσσαλονίκη έβγαλε μια γενιά νέων ράπερ η οποία έχει «νονό» τον 38χρονο ΛΕΞ, ο οποίος δηλώνει στα κομμάτια του πως «κάθε πιτσιρικά βλέπω σα γιο μου και χαίρομαι πολύ που κυνηγάει το όνειρό μου».

Οπως μεταδίδει το thesstoday.gr, όλο αυτό το διάστημα υπήρχε πανελλαδική ζήτηση για τη συναυλία του ΛΕΞ, γεγονός που οδήγησε τους διοργανωτές να ναυλώσουν πούλμαν από την Αθήνα, την Κοζάνη και την Κομοτηνή. Μάλιστα, το πούλμαν από την Κομοτηνή θα κάνει και ενδιάμεσες στάσεις σε Ξάνθη, Χρυσούπολη και Καβάλα.

Σύμφωνα με το τοπικό μέσο, τα εισιτήρια εξαφανίστηκαν σε χρόνο ρεκόρ, ενώ στο στάδιο της Θεσσαλονίκη θα βρεθούν και άτομα που θα ταξιδέψουν ακόμη και από την Κύπρο.

«Τα εισιτήρια “έφυγαν” πολύ γρήγορα, η απήχηση του κόσμου είναι απίστευτη και ακόμη δεν έχουν σταματήσει. Ψάχνουν μέχρι την τελευταία στιγμή» αναφέρουν οι υπεύθυνοι της North Full Face Entertainment, ομάδα που έχει αναλάβει τη διοργάνωση της μεταφοράς. Οι ίδιοι υπογραμμίζουν τη δίψα του κόσμου να παρευρεθεί στη συναυλία, σημειώνοντας ότι στο Καυταντζόγλειο θα βρεθούν άνθρωποι όλων των ηλικιών: «Ούτε ο κόσμος περίμενε τόσο γρήγορη κίνηση για τα εισιτήρια. Έχουν σοκαριστεί με το event, επικρατεί φρενίτιδα. Για να διαπιστώσουμε το μέγεθος, αρκεί να πούμε ότι σε αυτήν τη συναυλία εκτός από τις νεαρές ηλικίες, θα παρευρεθούν και άτομα από 45 ετών και πάνω», σημειώνουν.

Μάλιστα, λόγω των χιλιάδων κόσμου που θα παρακολουθήσει τη συναυλία, δόθηκαν οδηγίες προσέλευσης, προκειμένου να μην υπάρξουν προβλήματα. Έτσι, όπως έγινε γνωστό οι πόρτες θα ανοίξουν στις 17.30 και η συναυλία θα ξεκινήσει στις 21.30.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...