Με αφορμή την κυκλοφορία του πρώτου του προσωπικού δίσκου «ΚΡΑΚ» και τη δημιουργία του μουσικού πρότζεκτ Diatopo Sessions, ο Θανάσης Βούτσας συνεχίζει τη μουσική του διαδρομή, μεταφέροντας στη σκηνή την αμεσότητα και την ατμόσφαιρα των μουσικών συναντήσεων που αγαπήθηκαν μέσα από τα social media.
Τα Diatopo Sessions είναι μια σειρά μουσικών συναντήσεων με ξεχωριστούς καλλιτέχνες, όπου προσωπικές δημιουργίες συναντούν αγαπημένα τραγούδια και ιδιαίτερες διασκευές. Μικρές μουσικές στιγμές που γεννήθηκαν στο studio και ταξίδεψαν μέσα από βίντεο, αποκτούν τώρα νέα διάσταση μπροστά στο κοινό.
Οι επόμενες ζωντανές συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στη μουσική σκηνή STAGE 7 στο Μεταξουργείο, σε ένα πρόγραμμα που φέρνει στο προσκήνιο τη δύναμη του τραγουδιού, τη συνάντηση διαφορετικών καλλιτεχνικών φωνών και την επικοινωνία που γεννιέται ζωντανά επί σκηνής.
Στη σκηνή του STAGE 7, στο Μεταξουργείο, ο Θανάσης Βούτσας συναντά τους διακεκριμένους και ξεχωριστούς μουσικούς Αριστείδη Χατζησταύρου, στην κλασική και ηλεκτρική κιθάρα και Αλέξη Στενάκη, στο κλαρινέτο και το πιάνο. Με διάθεση αυτοσχεδιασμού, οι τρεις μουσικοί δημιουργούν έναν
ζωντανό μουσικό διάλογο, όπου τα τραγούδια γίνονται αφορμή για νέες ερμηνείες, απρόσμενες συναντήσεις και στιγμές που γεννιούνται επί σκηνής.
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ:
Έναρξη : 21:00
Είσοδος : 15 €
Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2026
Stage7, Βιργινίας Μπενάκη 7, Μεταξουργείο, Αθήνα (πλησίον σταθμού μετρό)
Τηλέφωνο Κρατήσεων : 6983.966234
Εισιτήρια: more.com & στο ταμείο του Stage Seven
Το ποίημα της Κυριακής: Μια ώρα μπρος, μια ώρα πίσω
«Οι ΠΡΙΓΚΙΠΙSSΕS» στον Μικρό Κεραμεικό
Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις