Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Μια ευρηματική πρόταση για την οικοδόμηση της Heptapolis

Το Σωματείο «ΟΛΥΜΠΟΣ – Παγκόσμιο Πνευματικό Κέντρο» παρουσιάζει το Σάββατο, 6 Απριλίου, στις 6:00 το απόγευμα, στο Αμφιθέατρο «Αντώνης Τρίτσης» του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Αθηναίων, οδός Ακαδημίας 50, την πραγματικά ευρηματική πρόταση χρηματοδότησης για την οικοδόμηση της Heptapolis στην ευρύτερη περιοχή των Δελφών, με τίτλο «Παγκόσμιο Ταμείο Πράσινης Φορολογίας».

Το πληθυσμιακό μοντέλο της πρότασης αφορά στη συμμετοχή στη χρηματοδότηση των 193 κρατών  - μελών του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών, η υποχρέωση κάθε πολίτη αφορά στην καταβολή ενός μόνον ευρώ το χρόνο, ενώ η διάρκεια της συμμετοχής του είναι δέκα έτη συνολικά.

Η ανταπόδοση σε καθαρά πνευματικό – εκπαιδευτικό επίπεδο σε κάθε πολίτη του κόσμου θα είναι η παροχή 10 επίλεκτων επιμορφωτικών ψηφιακών μαθημάτων ανά έτος, που συνέγραψαν κορυφαίοι εκπαιδευτικοί, δάσκαλοι και καθηγητές, και τεχνοκράτες, Έλληνες και ξένοι.

Η ψηφιακή συγγραφή των επιμορφωτικών μαθημάτων άρχισε από το Σωματείο ΟΛΥΜΠΟΣ το 2015. Υπάρχουν σήμερα έτοιμα σε γλώσσα Ελληνική και Αγγλική περισσότερα από 100 μαθήματα, που καλύπτουν το γνωστικό πεδίο της Πρωτοβάθμιας, της Δευτεροβάθμιας και της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Το Σωματείο θα προτείνει σαν οικονομικό διαχειριστή των ετήσιων εισπράξεων τον Οργανισμό των Ηνωμένων Εθνών, σαν πνευματικό διαχειριστή των επιμορφωτικών μαθημάτων την UNESCO, ενώ το Σωματείο ΟΛΥΜΠΟΣ θα αποτελεί Συμβουλευτικό Όργανο στην οργάνωση και οικοδόμηση της Heptapolis στην περιοχή των Δελφών.

Να ληφθεί υπόψη ότι η περιοχή των Δελφών, στην οποία θα οικοδομηθεί η Heptapolis, θα προταθεί να αποτελεί Διεθνές Κέντρο Γραμμάτων, Τεχνών, Επιστημών και Τεχνολογίας.

Μέσα στην πόλη θα συνεργάζονται και θα συστεγάζονται χιλιάδες επιστήμονες και τεχνοκράτες αντιμετωπίζοντας συλλογικά με τη βοήθεια της Τεχνητής Νοημοσύνης και του Ψηφιακού Μετασχηματισμού, για λογαριασμό του πληθυσμού των ανθρώπων της Γης, τα προβλήματα της Κλιματικής Αλλαγής, της Παιδείας, της Επιμόρφωσης, της Σίτισης και της απαραίτητης επάρκειας στην απόδοση της Δικαιοσύνης, όπου και όσο αυτό απαιτείται, σε τήρηση των άρθρων του Καταστατικού Χάρτη του Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών.

Σημειώνεται ότι το Σωματείο ΟΛΥΜΠΟΣ ιδρύθηκε το 1984 από 185 ιδρυτικά μέλη προερχόμενα από πολλές χώρες του κόσμου, στα οποία συμπεριλαμβάνονται ακαδημαϊκοί, καθηγητές, πολιτικοί, επιστήμονες, καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι, διανοούμενοι και γενικά οραματιστές που αναγνώρισαν στους σκοπούς του Σωματείου το Όραμα ενός καλύτερου κόσμου. 

 

heptapolis

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Αρχαιολόγοι πιστεύουν ότι ανακάλυψαν τη χαμένη βίλα του πρώτου Ρωμαίου αυτοκράτορα (Photos)

Χιλιάδες χιλιόμετρα ταξίδεψαν οι αρχαιολόγοι για να φτάσουν από την Ασία στην Ευρώπη, ωστόσο και το ταξίδι τους, αλλά πολύ περισσότερο οι ανασκαφές τους και οι εργασίες τους απέδωσ...

Φόρτωση άρθρων...