Παρασκευή
03 Μαΐου 2024

«Μόνο αγάπη»: Κυκλοφόρησε το νέο single του Μαρίνου Αγαπίου!

Πολιτισμός

Ο Μαρίνος Αγαπίου συνεχίζει τα προσεγμένα βήματά του στον χώρο της δισκογραφίας, επιστρέφοντας με ένα τραγούδι-έκπληξη.

Mετά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε το τραγούδι του «Αφήστε με να ζήσω» ο δημοφιλής Κύπριος ερμηνευτής από τη Λεμεσό μάς παρουσιάζει το νέο του single, που έχει τίτλο «Μόνο αγάπη».

Πρόκειται για ένα αργό τσιφτετέλι που ξεχωρίζει από το πρώτο του άκουσμα.

Το νέο single του Μαρίνου Αγαπίου φέρει την υπογραφή του Γιώργου Αντρέου, ενώ η ενορχήστρωσή του έχει γίνει από τον Γιάννη Κερμανίδη.

Το τραγούδι «Μόνο αγάπη» συνοδεύεται από ένα εντυπωσιακό βίντεο κλιπ, που φέρει τη σφραγίδα του Ισπανού σκηνοθέτη, Oscar Figueras.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο δημοφιλής Κύπριος ερμηνευτής κάθε Παρασκευή και Σάββατο εμφανίζεται σε μαγαζιά στη Λεμεσό και την Πάφο, ενώ κάθε Κυριακή τραγουδάει στο μαγαζί «Στροφή στη γεύση».

 

τραγοπυδι

 

 

Παράλληλα βρίσκεται σε συζητήσεις για να πραγματοποιήσει εμφανίσεις στο Λονδίνο, ενώ έχει προγραμματίσει lives με γνωστά ονόματα από Ελλάδα.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πώς το DNA αποκαλύπτει τα μυστικά μίας αρχαίας φυλής πολεμιστών που έζησε πριν 1.500 έτη (εικόνες)

Τα μυστικά μίας αρχαίας φυλής πολεμιστών που έζησε πριν από 1.500 έτη αποκαλύπτονται μέσω ανάλυσης DNA. Οι ερευνητές ανακάλυψαν τα λείψανα του όγδοου αιώνα ενός αλόγου και ενός ν...

Οι αρχαιολόγοι έκαναν μια συγκλονιστική ανακάλυψη μετά από επανεξέταση μιας μουμιοποιημένης έφηβης που πέθανε στη γέννα

Οι αρχαιολόγοι έκαναν μια συγκλονιστική ανακάλυψη αφού επανεξέτασαν τα μουμιοποιημένα λείψανα μιας έφηβης μητέρας ηλικίας μόλις 14-17 ετών που πέθανε κατά τον τοκετό πριν από περισ...

Βεβήλωσαν τον Παρθενώνα «ζόμπι» τουρίστες - Διατάχθηκε ΕΔΕ για το περιστατικό

Προκλητικότητα και ασέβεια έδειξαν κάποιοι τουρίστες, που αποφάσισαν να ποζάρουν στην Ακρόπολη ως δήθεν μοντέλα, αργά το απόγευμα του Σαββάτου, ντυμένοι με χλαμύδες και κρατώντας π...

Φόρτωση άρθρων...