Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Ντόλι Πάρτον: Εντάχθηκε στο Rock and Roll Hall of Fame

Πολιτισμός

Μια ροκ σταρ είναι η Ντόλι Πάρτον, αφού ανήκει πλέον στο Rock and Roll Hall of Fame από το βράδυ του Σαββάτου (05.11.2022).

Την Ντόλι Πάρτον στο Rock and Roll Hall of Fame προλόγισε η Pink και με πολύ συγκινητικά λόγια υπενθύμισε γιατί η τραγουδίστρια «είναι ροκ στην καρδιά».

Σύμφωνα με το Rolling Stone η Ντόλι Πάρτον ανέφερε: «Είμαι μια ροκ σταρ τώρα». «Είναι μια πολύ ξεχωριστή βραδιά για μένα» συνέχισε.

«Είμαι σίγουρη ότι πολλοί από εσάς γνωρίζατε ότι, όταν είπαν ότι θα με έκαναν δεκτή στο Rock and Roll Hall of Fame, δεν ένιωσα ότι είχα κάνει αρκετά για να το αξίζω. Και δεν κατάλαβα εκείνη τη στιγμή ότι πρόκειται για κάτι περισσότερο από αυτό. Αλλά νιώθω τόσο μεγάλη τιμή και περήφανη που βρίσκομαι εδώ απόψε». Μεταξύ των σημαντικών στιγμών της βραδιάς ήταν όταν η Pink με τη Μπράντι Καρλάιλ ερμήνευσαν την κλασική επιτυχία της Ντόλι Πάρτον «Coat of Many Colors».

parton

Η Ντόλι Πάρτον ανέβηκε επίσης στη σκηνή και τραγούδησε μαζί με όλους τους καλλιτέχνες που εντάχθηκαν φέτος στο Rock and Roll Hall of Fame, Πατ Μπενατάρ, Σάιμον ΛεΜπόν των Duran Duran, Ρομπ Χάλφορντ των Judas Priest και το ντουέτο Eurythmics, τους Άνι Λένοξ και Ντέιβ Στιούαρτ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

H αρχαία πόλη που βυθίστηκε πριν από 1.200 χρόνια – Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν έναν θησαυρό (Photos)

Στην αρχαιότητα, υπήρχε μια πόλη γνωστή για τους τα λιμάνια της και τους ναούς της. Αυτή η πόλη είχε πολλά λιμάνια, γιατί ήταν κτισμένη σε νησιά και οι άνθρωποι έπρεπε να επικοινων...

John Ντακόλιας: Ένα νέο ανερχόμενο όνομα στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού

Ο John Ντακόλιας είναι ένα νέο ανερχόμενο όνομα στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού στην Πάτρα. Μετά από σπουδές στο θέατρο , τον χορό και του τραγούδι βρέθηκε να εργάζεται στ...

Φόρτωση άρθρων...