Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Ο... γόης Γκλέτσος ομολογεί: «Ήμασταν ζευγάρι με την Ντενίση»

Στα μέσα τις δεκαετίας του '90 ο Απόστολος Γκλέτσος και η Μιμή Ντενίση υπήρξαν ένα από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της σόουμπιζ. Για τη σχέση τους μίλησε ο ηθοποιός σε τηλεοπτική του συνέντευξη, την οποία παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα».

Μεταξύ άλλων, ο Απόστολος Γκλέτσος αναφέρθηκε και στην πολιτική του καριέρα, αλλά και τις δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν για τους ομοφυλόφιλους.

«Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει, είμαι χαρούμενος που τις έκανα. Πολλές οικογένειες μου είπαν πως τους βοήθησα. Πρέπει κάποιος να σηκώνει βάρη κοινωνικά και να πηγαίνει μπροστά. Δεν μετάνιωσα για τις δηλώσεις για τους ομοφυλόφιλους που είχα κάνει, είμαι χαρούμενος που τις έκανα. Πολλές οικογένειες μου είπαν πως τους βοήθησα» είπε αρχικά.

Για τη σχέση του με τη Μιμή Ντενίση, ανέφερε: «Ήμασταν τηλεοπτικό ζευγάρι, μετά στο θέατρο για 2 χρόνια. Ήμασταν μαζί 16 ώρες τη μέρα. Κάποια στιγμή, γίνονται κάποια πράγματα».

«Νομίζω έχουν σπάσει κάποιοι άλλοι το ρεκόρ του πιο σύντομου γάμου, ο δικός μου είχε κρατήσει 17 ημέρες. Ήταν σε μικρή ηλικία που όλα συγχωρούνται» πρόσθεσε.

Για την οικογένειά του, ο Απόστολος Γκλέτσος είπε: «Υπάρχουν πολλές γυναίκες που είμαι ο άντρας της ζωής τους, η μάνα μου, η αδελφή μου και η κόρη μου. Αυτές είναι οι γυναίκες της ζωής μου. Δεν είμαι χαζομπαμπάς, της έχω μια βαθιά αγάπη, όχι αδυναμία. Πολλές φορές η κόρη μου, μου έχει πει για πράγματα που έχω πει και δεν της άρεσαν. Τα λεμέ μεταξύ μας».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Βγήκε για βόλτα και βρήκε τυχαία μία πέτρα – Οι αρχαιολόγοι εντυπωσιάστηκαν γιατί ήταν αντικείμενο 5.600 ετών

Ο Κάρολ Τσερβίνσκι βγήκε βόλτα σε ένα λόφο κοντά σε ποτάμι, στο Ντράζγκαου της Πολωνίας. Στον δρόμο είδε μια αιχμηρή και κοφτερή πέτρα, η οποία του έκανε εντύπωση και την μάζεψε. Τ...

John Ντακόλιας: Ένα νέο ανερχόμενο όνομα στον χώρο της μουσικής και του τραγουδιού

Ο John Ντακόλιας είναι ένα νέο ανερχόμενο όνομα στο χώρο της μουσικής και του τραγουδιού στην Πάτρα. Μετά από σπουδές στο θέατρο , τον χορό και του τραγούδι βρέθηκε να εργάζεται στ...

«1st Symposium International»: Το 1ο Διεθνές Φεστιβάλ Λαϊκών και Παραδοσιακών χορών στη Σύρο είναι γεγονός

Ένα μοναδικό πολιτιστικό 3ήμερο έρχεται στο νησί της Σύρου, 6 Σεπτεμβρίου - 9 Σεπτεμβρίου 2024. Η Σύρος είναι ένα μοναδικό νησί ιδανικό για πολιτιστικές εκδηλώσεις με βάση τη μακρό...

Φόρτωση άρθρων...