Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Ο λαμπερός σταρ της παγκόσμιας λάτιν έρχεται στην Ελλάδα (video)

Μετά από δύο αναβολές λόγω πανδημίας είναι πανέτοιμος να ξεσηκώσει τους Έλληνες φαν του

Μπορεί η πανδημία να τον καθυστέρησε, καθώς αναγκάστηκε να αναβάλλει τις εμφανίσεις της παγκόσμιας περιοδείας του όχι μία αλλά δύο φορές αλλά τελικά ο Maluma έρχεται στην Ελλάδα.

 

Ο λαμπερός σταρ της παγκόσμιας λάτιν – ποπ σκηνής, θα δώσει μια μεγάλη συναυλία την Παρασκευή 18 Μαρτίου, στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ ΟΑΚΑ.

 

 

Ο Κολομβιανός superstar συμπεριλήφθηκε τη χρονιά που πέρασε ανάμεσα στους πιο επιτυχημένους καλλιτέχνες παγκοσμίως με ένα προσωπικό άλμπουμ που σκαρφάλωσε στην κορυφή των charts, μια συνεργασία με τον The Weeknd, ένα EP με 7 τραγούδια και 7 καυτά video clips, και φυσικά την κινηματογραφική συνεργασία του με την Jennifer Lopez στην τελευταία της ταινία με τίτλο «Marry me».

Special guest στη συναυλία του MALUMA στην Ελλάδα θα είναι η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στάθης Ψάλτης: Επτά χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του - Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου του 2017, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο....

Μυστήριο με μάρκες 2.000 ετών που βρήκαν οι αρχαιολόγοι – Έχουν ελληνικά γράμματα

Μυστήριο καλύπτει μία ανακάλυψη αρχαιολόγων στην Ιερουσαλήμ. Οι αρχαιολόγοι ανακάλυψαν περισσότερο από μία δεκαετία τώρα, ένα μικροσκοπικό πήλινο κατασκεύασμα, με αποτύπωμα σφραγ...

Φόρτωση άρθρων...