Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Την τελευταία του πνοή, στα 47 του χρόνια, άφησε ο Γιάννης Ράμος, η φωνή του Big Brother

Media

Όπως ανέφερε ο Σπύρος Μπιμπίλας ο Γιάννης Ράμος τα τελευταία δύο χρόνια έδωσε μάχη με μια σκληρή ασθένεια την οποία κατάφερε να ξεπεράσει. Ωστόσο η γρίπη βρήκε τον οργανισμό του αποδυναμωμένο και έφυγε από τη ζωή.

 

Η ανάρτηση του Σπύρου Μπιμπίλα

Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μπιμπίλας αποχαιρέτησε τον Γιάννη Ράμο, γράφοντας την ερμηνεία του ηθοποιού στον ρόλο του δημοσιογράφου Χάιμε Ρεβέρτερ στο έργο του Γκιγιέρμο Έρας «Ροτβάιλερ» από το 2008 έως το 2011. «Βασανισμένος από μια σκληρή αρρώστια τα δύο τελευταία χρόνια κατάφερε να τη νικήσει τον Δεκέμβριο, αλλά η γρίπη βρήκε εξαντλημένο τον οργανισμό του και τον εξόντωσε», έγραψε ο πρόεδρος του ΣΕΗ.

 

thanatos

 

 

Ποιος ήταν ο Γιάννης Ράμος

Ο Γιάννης Ράμος χάρισε τη φωνή του στους δύο τελευταίους κύκλους του ριάλιτι, ενώ ήταν και ηθοποιός και στέλεχος του Θεάτρου Επί Κολωνώ.

Ο ηθοποιός ήταν πρώτος ξάδελφος της Έλενας Παπαρίζου και ο αδελφός της, Ντίνος, τον αποχαιρέτησε με ανάρτηση στο Facebook. «Άγγελέ μου, καλό ταξίδι», έγραψε.

 

Η επαγγελματική συνεργασία με την Έλενα Παπαρίζου

Ο Γιάννης Ράμος ήταν πρώτος εξάδελφος της Έλενας Παπαρίζου (οι μανάδες τους είναι αδελφές) και έχει γεννηθεί και εκείνος στη Σουηδία, όπως είχε αποκαλύψει καλεσμένες μαζί με την τραγουδίστρια στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά.

Όπως είχαν πει τότε ο Γιάννης Ράμος εργαζόταν στο creative κομμάτι της δουλειάς της Έλενας Παπαρίζου.

 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...