Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Σινεμά για όλους μέσα στο υπέροχο πάρκο του Φιξ στο Νέο Ηράκλειο

Αυλαία σήκωσε το Σινέ.. Φιξ , ένα θερινό σινεμά μέσα στο ειδυλλιακό πάρκο του Φιξ στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, χωρίς εισιτήριο, προσφέροντας στον κόσμο ένα νέο στέκι δροσιάς και διασκέδασης για τις καυτές νύχτες του καλοκαιριού.

Εκατοντάδες δημότες, μικροί και μεγάλοι, παρακολούθησαν τις ταινίες του πρώτου Σαββατοκύριακου  κάτω από τα δέντρα του Φιξ, στα καθίσματα του θερινού σινεμά.

Το Σιινέ Φιξ θα προβάλλει ταινίες από τον παλιό, καλό κινηματογράφο, ελληνικό και διεθνή αλλά και παιδικές ταινίες, κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή του καλοκαιριού στις 21.00, χωρίς είσοδο, δωρεάν για όλους.

Το θερινό σινεμά του πάρκου διαθέτει 100 θέσεις (πολυθρόνες με τραπεζάκια) και μια τροχήλατη καντίνα για τα αναψυκτικά, τον καφέ, το ποτό και, βέβαια, το.. ποπ κορν της βραδιάς. Δεν χρειάζεται κράτηση θέσης, προτείνεται όμως να έρθετε  αρκετά πιο νωρίς από την έναρξη της ταινίας. Να σημειωθεί ότι  το Κτήμα Φιξ λειτουργεί πλέον με διευρυμένο ωράριο επίσης κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή από τις 10.00 το πρωί έως τις 21.00 το βράδυ, οπότε και ξεκινούν οι προβολές του θερινού σινεμά.

«Τι καλύτερο, λοιπόν, για τα απογεύματα του καλοκαιριού από μια βόλτα στο πάρκο, η οποία θα κλείσει με μια παλιά ταινία», σχολιάζει ο δήμαρχος Νέου  Ηρακλείου Νίκος Μπάμπαλος και προσθέτει ότι  "η υπόσχεσή του να δημιουργεί όμορφες στιγμές και αναμνήσεις στους δημότες παίρνει σάρκα και οστά"

Το πρόγραμμα των προβολών του Σινέ Φιξ είναι διαθέσιμο στο iraklio.gr και στο ktimafix.gr.

Να σημειωθεί  ότι για ταινίες πρώτης προβολής αλλά και ακόμα περισσότερες προβολές όλες τις ημέρες της εβδομάδας ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής διαθέτει τον θερινό κινηματογράφο Νοσταλγία (Κέας και Τερψιχόρης).

 

cinema

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανακαλύφθηκαν καμένα λείψανα σε πυραμίδα - Οι βασιλιάδες έκαιγαν τους προκατόχους τους για να σφραγίσουν την ηγεμονία τους (Photos)

Έκπληκτοι έμειναν αρχαιολόγοι από ανακάλυψή τους. Ο πασίγνωστος πολιτισμός των Μάγια έκρυβε ακόμα ένα μυστικό. Καίγανε τους βασιλιάδες τους σαν να ήθελαν να τους ατιμάσουν. Αρχ...

Γλυπτό θεότητας με σώμα φιδιού εντόπισαν αρχαιολόγοι σε ρωμαϊκό φρούριο (εικόνες)

Ένα γλυπτό θεότητας με σώμα φιδιού εντοπίστηκε από αρχαιολόγους σε ρωμαϊκό φρούριο στη Γερμανία. Το γλυπτό του γίγαντα μαζί με την πέτρα των τεσσάρων θεών που ανακαλύφθηκε το 1908....

Φόρτωση άρθρων...