Τρίτη
23 Απριλίου 2024

Θέατρο Παλλάς: Μετά την επιτυχία η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεχίζει για δύο ακόμη συναυλίες

Μετά την σαρωτική επιτυχία των οχτώ πρώτων εμφανίσεων της Νατάσας Θεοδωρίδου στο Θέατρο Παλλάς, που ξεπέρασαν τα 11.000 εισιτήρια, η αγαπημένη ερμηνεύτρια συνεχίζει για δύο ακόμη συναυλίες, τα Σάββατα 29 Ιανουαρίου και 5 Φεβρουαρίου (9 μ.μ.) μαζί με τον Κώστα Καραφώτη.

 

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ερμηνεύει τις διαχρονικές της επιτυχίες, τραγούδια της από τον τελευταίο της δίσκο "Η ερωτική Νατάσα", αγαπημένα τραγούδια του κοινού που αναδείχθηκαν μετά από online ψηφοφορία, αλλά και τις πρόσφατες μεγάλες επιτυχίες της "Έξαψη" και "Υπάρχω για σένα".

Τις συναυλίες  επιμελείται σκηνοθετικά ο Γιώργος Λύρας, τη σκηνογραφία υπογράφει η Μαίρη Τσαγκάρη, τους φωτισμούς ο Περικλής Μαθιέλλης. 
 

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Στάθης Ψάλτης: Επτά χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του - Η ανάρτηση της Καίτης Φίνου

Επτά χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, από τον θάνατο του Στάθη Ψάλτη. Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός έφυγε από τη ζωή στις 21 Απριλίου του 2017, μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο....

Eντυπωσιακό μνημείο ανακαλύφθηκε κατά τη διάρκεια εργασιών σε αυτοκινητόδρομο (Photos)

Mια αρχαία αγροκτηνοτροφική περιοχή μαζί με τα στοιχεία μιας άτυπης, πελώριας εγκατάστασης του 3ου αιώνα, ανακαλύφθηκαν κατά τη διάρκεια εργασιών για την RN-147 στο τμήμα Λιμόζ-Μπ...

Φόρτωση άρθρων...