Τετάρτη
15 Μαΐου 2024

Τζόνι Μίτσελ: Τραγούδησε στα 80 της στα Grammys

Πολιτισμός

Η Τζόνι Μίτσελ εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην σκηνή των βραβείων Grammy, ερμηνεύοντας το «Both Sides Now».

Σύμφωνα με το Variety, κέρδισε το πρώτο της βραβείο Grammy το 1969, για το άλμπουμ «Clouds», το οποίο περιλάμβανε το συγκεκριμένο τραγούδι. Καθισμένη σε καρέκλα μοιράστηκε την σκηνή με τους Μπράντι Καρλάιλ, 'Αλλισον Ράσελ, Lucius, Τζέικομπ Κόλλιερ, Μπλέικ Μιλς και Sista Strings.

 

Δείτε το βίντεο

 

 

«Είτε το γνωρίζουμε είτε όχι, όποιος από εμάς ονειρεύτηκε να γίνει ένας πραγματικά αποκαλυπτικός τραγουδοποιός το έκανε στηριζόμενος στις πλάτες της μοναδικής Τζόνι Μίτσελ. Είναι μία από τις πιο επιδραστικές και συναισθηματικά πιο γενναιόδωρες δημιουργούς στην ιστορία της ανθρωπότητας. Κατάφερε να επαναπροσδιορίσει την ουσία του τραγουδιού ώστε να καθρεφτίζει το περιεχόμενο της ψυχής ενός ανθρώπου» είπε η Καρλάιλ προλογίζοντας την διάσημη τραγουδίστρια.

Παράλληλα η 66η απονομή των βραβείων Grammy σηματοδότησε για εκείνη το 10ο Grammy της για το καλύτερο folk άλμπουμ με το «Joni Mitchell at Newport [Live]» που κυκλοφόρησε το 2023 σε παραγωγή της Μπράντι Καρλάιλ.

Η στιγμή της βράβευσης

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συγκλονίζει ο Σταμάτης Φασουλής για την Άννα Παναγιωτοπούλου – «Γεννηθήκαμε μαζί στο θέατρο»

Λίγες ώρες μετά τον θάνατο της Άννας Παναγιωτοπούλου, ο Σταμάτης Φασουλής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις για τη σπουδαία ηθοποιό με την οποία όπως ανέφερε «γεννήθηκαν μαζί στο θέατρ...

Αυτό είναι το πρώτο συμπαγές θραύσμα «Tyrian Purple» – Η ουσία που σχετίζεται με τους Ρωμαίους αυτοκράτορες

Σημαντική αρχαιολογική ανακάλυψη έγινε κατά τη διάρκεια ανασκαφής το 2023 στην περιοχή ενός αρχαίου ρωμαϊκού λουτρού στο Καρλάιλ στη Αγγλία. Η ανασκαφή έφερε στο φως ένα μικρό...

Φόρτωση άρθρων...