Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Ανοίγει το Π.Σ. «ΕΡΓΑΝΗ» για ορθές επαναλήψεις-διορθώσεις τραπεζικού λογαριασμού

Ανοίγει το Πληροφοριακό Σύστημα «ΕΡΓΑΝΗ» για ορθές επαναλήψεις-διορθώσεις τραπεζικού λογαριασμού (IBAN).

Προκειμένου να καταβληθεί η προβλεπόμενη επιδότηση από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων στο πλαίσιο των προγραμμάτων ΑΝΟΙΧΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 100.000 (+50.000) ΝΕΩΝ ΕΠΙΔΟΤΟΥΜΕΝΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ & - ΠΡΩΤΟ ΕΝΣΗΜΟ, το ΠΣ ΕΡΓΑΝΗ θα είναι διαθέσιμο από 12/6/2023 – 16/6/2023, για επιχειρήσεις και εργαζόμενους που έχουν ενταχθεί σε αυτά, για διόρθωση του τραπεζικού λογαριασμού (ΙΒΑΝ) που έχει δηλωθεί, λαμβάνοντας υπόψη σχετικά αιτήματά τους. 

Συγκεκριμένα είναι δυνατές οι κάτωθι διορθώσεις:

  • Οι επιχειρήσεις που επιθυμούν να διορθώσουν το πιστωτικό ίδρυμα και τον τραπεζικό τους λογαριασμό (ΙΒΑΝ), υποβάλουν ορθή επανάληψη της σχετικής αίτησης υπεύθυνης δήλωσης ένταξης στο αντίστοιχο πρόγραμμα.
  • Οι ωφελούμενοι νέοι που επιθυμούν να διορθώσουν το πιστωτικό ίδρυμα και τον τραπεζικό τους λογαριασμό (ΙΒΑΝ), υποβάλουν ορθή επανάληψη της σχετικής αίτησης υπεύθυνης δήλωσης αποδοχής για την ένταξή τους στο πρόγραμμα ΠΡΩΤΟ ΕΝΣΗΜΟ.

Ακόμα, υπενθυμίζεται ότι στην περίπτωση ωφελούμενου του ΠΡΩΤΟΥ ΕΝΣΗΜΟΥ που δεν έχει υποβάλει την απαιτούμενη ηλεκτρονική αίτηση - υπεύθυνη δήλωση αποδοχής ένταξής του στο πρόγραμμα, θα πρέπει εντός της ανωτέρω προθεσμίας να την υποβάλει, προκειμένου να καταστεί δυνατή η καταβολή της προβλεπόμενης επιδότησης από το Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων. 

Η συγκεκριμένη αίτηση ή η ορθή επανάληψη αυτής υποβάλλεται στην Ηλεκτρονική Υπηρεσία https://supportemployees.services.gov.gr και η πρόσβαση πραγματοποιείται με τη χρήση των κωδικών Taxisnet.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φορολογικές δηλώσεις: Ποιοι δικαιούνται έκπτωση 3% - Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσουν οι φορολογούμενοι

Ανοιχτή είναι από την Πέμπτη το βράδυ η πλατφόρμα στο taxisnet για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Παρά τις αλλαγές φέτος στη διαδικασία, οι δόσεις πληρωμής παραμένου...

Φόρτωση άρθρων...