Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Αυξήσεις-«φωτιά» στις τιμές των καυσίμων: Στα 2,5 ευρώ το λίτρο θα φτάσει η βενζίνη (πίνακες)

Οικονομία

Συνεχίζεται η αύξηση των τιμών των καυσίμων. Η μέση τιμή της αμόλυβδης βενζίνης σε όλη τη χώρα πλέον έχει υπερβεί τα 2 ευρώ το λίτρο, το diesel ήδη κατά μ.ο. βρίσκεται στο 1,8 ευρώ το λίτρο και το πετρέλαιο θέρμανσης από σήμερα θα διατίθενται με μέση τιμή στα μεγάλα αστικά κέντρα στο 1,5 ευρώ.

Ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων, Γιώργος Ασμάτογλου, έκανε την εκτίμηση ότι η τιμή της βενζίνης θα φτάσει στα 2,5 ευρώ το λίτρο μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Μιλώντας στον ΑΝΤ1, είπε ο Γιώργος Ασμάτογλου, τις τελευταίες μέρες οι τιμές της βενζίνης μεταβάλλονται συνεχώς, έχοντας πλέον ξεπεράσει τα 2 ευρώ και «οδεύουν» προς τα 2,20 ευρώ ανά λίτρο.

Πάντως, ο Πρόεδρος Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πρατηριούχων εξήγησε ότι στην περίπτωση που υπάρξει μείωση στα καύσιμα, θα φανεί αμέσως στις τιμές των πρατηρίων βενζίνης.

Αυξήσεις-«φωτιά» στις τιμές των καυσίμων: Στα 2,5 ευρώ το λίτρο θα φτάσει η βενζίνη
Αυξήσεις-«φωτιά» στις τιμές των καυσίμων: Στα 2,5 ευρώ το λίτρο θα φτάσει η βενζίνη

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΑΑΔΕ: Τι δείχνουν οι τζίροι των επιχειρήσεων – «Φτωχοί» εμφανίζονται στην εφορία σχεδόν οι μισοί επαγγελματίες

Με χαμηλές εισπράξεις εμφανίστηκαν το 2023 στην εφορία οι επαγγελματίες, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ατομικές επιχειρήσεις που από φέτος θα φορολογηθούν με το νέο τεκμαρτό σύστημα...

Φόρτωση άρθρων...