Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Δώρο Χριστουγέννων: Πώς και πότε θα πληρωθούν οι εργαζόμενοι που είναι σε αναστολή

Σε δύο δόσεις θα λάβουν το Δώρο Χριστουγέννων οι εργαζόμενοι ιδιωτικού τομέα που βρίσκονται σε καθεστώς αναστολής εργασίας λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτό αναφέρεται σε σχετική απόφαση των υπουργείων Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων και Οικονομικών που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ. Δηλαδή για τους εργαζόμενους αυτούς η καταβολή της αναλογίας του Δώρου θα πραγματοποιηθεί από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων ως εξής:

Για το διάστημα αναστολής των συμβάσεων εργασίας έως τις 30 Νοεμβρίου του 2021 η καταβολή πραγματοποιείται έως τις 21 Δεκεμβρίου 2021.

Για το διάστημα αναστολής των συμβάσεων εργασίας από 1 Δεκεμβρίου 2021 έως τις 31 Δεκεμβρίου 2021, η καταβολή πραγματοποιείται έως τις 31 Ιανουαρίου 2022.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συντάξεις: Ποιες ρυθμίσεις οδηγούν στη συνταξιοδότηση τους οφειλέτες του ΕΦΚΑ

Την δυνατότητα να συνταξιοδοτηθούν έχουν πλέον χιλιάδες οφειλέτες του ΕΦΚΑ, και παράλληλα να αποπληρώνουν τις οφειλές τους. Με τις ευνοϊκές διατάξεις που θεσπίστηκαν οι ασφαλισμένο...

ΕΚΤ: Τα θετικά στοιχεία για τον πληθωρισμό τον Απρίλιο «κλειδώνουν» τη μείωση επιτοκίων

Τα θετικά στοιχεία για την πορεία του πληθωρισμού στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο φαίνεται ότι «κλειδώνουν» τη μείωση των επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όταν το διοικητικό...

Φόρτωση άρθρων...