Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

e-ΕΦΚΑ: Ποια τμήματα μετακινούνται και ποιες οι νέες διευθύνσεις

Οικονομία
Tags: e-ΕΦΚΑ

Στο πλαίσιο της καλύτερης οργάνωσης και λειτουργίας των υπηρεσιών του e-ΕΦΚΑ, ο φορέας ανακοινώνει ότι, από την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου, το Τμήμα Γραμματείας–Πρωτοκόλλου της ΣΤ΄ Διεύθυνσης Συντάξεων Αναπηρίας Ατυχημάτων θα λειτουργεί επί της οδού Πειραιώς 46–48, Τ.Κ. 10436.

Επίσης, από την 1η Σεπτεμβρίου 2023, θα μεταφερθεί στο ίδιο κτήριο (Πειραιώς 46-48) το Τμήμα Γραμματείας–Πρωτοκόλλου της Α’ Διεύθυνσης Απονομής Συντάξεων, που λειτουργεί σήμερα επί της οδού Πατησίων 5.

Συνεπώς, οι συναλλασσόμενοι οι οποίοι επιθυμούν να καταθέσουν οποιαδήποτε αίτηση ή δικαιολογητικό, που απευθύνεται προς την Α’ Διεύθυνση Απονομής Συντάξεων ή προς τη ΣΤ΄ Διεύθυνση Συντάξεων Αναπηρίας Ατυχημάτων και Αποκατάστασης, θα πρέπει να απευθύνονται στην ανωτέρω δομή, από την 1η Σεπτεμβρίου 2023 και μετά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Περιορισμός φοροδιαφυγής και αυξήσεις μισθών -Οι δυο κύριες πηγές αύξησης των εσόδων του προϋπολογισμού το 2024

Ιδιαίτερο βάρος αποδίδεται στον περιορισμό της φοροδιαφυγής μέσα από τις παρεμβάσεις για την περαιτέρω ενίσχυση των ηλεκτρονικών συναλλαγών και τη βελτίωση της διαφάνειας και της α...

Εφορία: Πώς θα κουρέψετε τα πρόστιμα έως και 75%

Εκπτώσεις στα πρόστιμα που έχει επιβάλλει η Εφορία μπορούν να επιτύχουν φορολογούμενοι επιλέγοντας την εξωδικαστική επίλυση διαφορών. Η πρώτη ρύθμιση «τρέχει» ήδη, λήγει στις 30...

Φόρτωση άρθρων...