Κυριακή
12 Μαΐου 2024

Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα γίνει νέα πληρωμή

Νέα πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης ανακοίνωσε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας. Η νέα πληρωμή για το επίδομα θέρμανσης θα γίνει έως τις 29 Απριλίου.

Η καταβολή αυτή θα αφορά τις αγορές που θα τιμολογηθούν έως τις 31 Μαρτίου και υπό την προϋπόθεση ότι τα απαιτούμενα στοιχεία έχουν καταχωρηθεί έως και τις 15 Απριλίου.

Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, το επίδομα θέρμανσης της χειμερινής περιόδου 2021-2022, μετά τη διεύρυνση των εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων, καλύπτει την πλειοψηφία των νοικοκυριών που καταναλώνουν πετρέλαιο θέρμανσης, φυσικό αέριο και τις άλλες επιδοτούμενες μορφές καυσίμου, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξη της Κυβέρνησης έναντι των επιπτώσεων της διεθνούς ενεργειακής κρίσης.

Χθες το υπουργείο Οικονομικών προχώρησε χθες στην καταβολή ύψους 50,9 εκατομμύρια ευρώ, του επιδόματος θέρμανσης, σε 457.742 δικαιούχους. 

Πλέον, το συνολικό ποσό που έχει καταβληθεί μέχρι σήμερα ανέρχεται στα 136,9 εκατομμύρια ευρώ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Συνταξιούχοι: Ρεκόρ εγγραφών στην πλατφόρμα δήλωσης απασχόλησης -Η διαδικασία υποβολής και τα οφέλη

Σε επίπεδα ρεκόρ διαμορφώνεται ο αριθμός των εγγραφών στην πλατφόρμα δήλωσης απασχόλησης συνταξιούχων μετά την κατάργηση της παρακράτησης του 30% της σύνταξης από τις αρχές του 202...

Φόρτωση άρθρων...