Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Γεωργιάδης: Το «καλάθι του Άη Βασίλη» θα έχει πολλά

Αυτοψία σε ακόμα ένα ακόμη σούπερ μάρκετ για το «καλάθι του νοικοκυριού», έκανε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο υπουργός Ανάπτυξης, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε ότι «το εορταστικό καλάθι» έχει προσθέσει τέσσερα προϊόντα: μοσχάρι, γαλοπούλα, βασιλόπιτα- τσουρέκι και σοκολάτα. Δεν βάλαμε κουραμπιέδες, μελομακάρονα. Ήταν δική μου απόφαση αυτή. Δεν ήθελα να δώσω ένα σήμα ότι πρέπει και αυτά τα παραδοσιακά γλυκά να τα παίρνουμε υποχρεωτικά από τα σούπερ μάρκετ. Υπάρχουν πάρα πολλά ζαχαροπλαστεία, πάρα πολύ φούρνοι που φτιάχνουν τόσο ωραία γλυκά και θα τα προσφέρουμε μέσα στις εορτές».

Με αυτή τη λογική έγινε και το «καλάθι του Άη Βασίλη», καθώς - σύμφωνα με τον υπουργό - δεν χρειαζόταν να αγοράζονται τα παιχνίδια από το σούπερ μάρκετ. «Ο ενθουσιασμός που τα καταστήματα παιχνιδιών έχουν δείξει για το καλάθι του Αϊ-Βασίλη είναι μεγάλος. Χθες μου έστειλαν τα πρώτα μέιλ με τα προτεινόμενα καλάθια. Όλος ο κλάδος των παιχνιδιών οριζόντια θα είναι στο καλάθι. Βλέπω όμως ότι το καλάθι θα έχει πολύ μεγάλη χαρά μέσα. Δεν θα είναι δηλαδή τσουρούτικο, θα έχει έχει πολλά πράγματα πολλά» σημείωσε.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...