Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Η Lidl Ελλάς παρέδωσε ένα Mini Cooper Countryman στον μεγάλο νικητή του ανοιξιάτικου διαγωνισμού Lidl Plus

Ευ ζην

Ο διαγωνισμός, ο οποίος «έτρεξε» από αρχές Μαρτίου έως και 23 Απριλίου, κλήρωσε, εκτός από το μεγάλο έπαθλο του αυτοκινήτου, και πολλά άλλα υπέροχα δώρα.

Η παράδοση του αυτοκινήτου έγινε την Παρασκευή 16 Ιουνίου στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Lidl Ελλάς στη Σίνδο, παρουσία του Ιωάννη Καρανάτσιου, Chief Commercial Officer & Member of the Board της εταιρείας.

Ο υπερτυχερός αφού παρέλαβε τα κλειδιά του αυτοκινήτου από τον Ιωάννη Καρανάτσιο, έφυγε οδηγώντας το ολοκαίνουργιο Mini Cooper Countryman.

Όλοι όσοι έλαβαν μέρος στον διαγωνισμό συμμετείχαν απλά κάνοντας τα ψώνια τους.

Συγκεκριμένα, από την Τετάρτη 1 Μαρτίου έως και την Κυριακή 23 Απριλίου οι χρήστες του Lidl Plus που ψώνισαν σκανάροντας την ψηφιακή τους κάρτα στο ταμείο, έπαιρναν και μια συμμετοχή για κάθε 25 ευρώ αγορών και άνω.

Στέλνοντας τη συμμετοχή τους μέσω της εφαρμογής, μπήκαν στην κλήρωση για να διεκδικήσουν όχι μόνο το αυτοκίνητο αλλά και πολλά πλούσια δώρα:

  • 50 κουπόνια LidlPlus συνολικής έκπτωσης 1.000€ για κάθε νικητή
  • 10 tablets Samsung Galaxy Tab S8+
  • 10 smartphone Samsung Galaxy S22 Ultra
  • 10 smart TVs LG OLED 55’’ 4K
  • 10 ηλεκτρικά ποδήλατα Nilox Doc X8 Plus
  • 10 κλιματιστικά Inverter Toyotomi Kuro 18.000 BTU

Μάλιστα όσες περισσότερες συμμετοχές συγκέντρωνε κάθε πελάτης, τόσες περισσότερες πιθανότητες είχε να κερδίσει στην τελική κλήρωση.

Το Lidl Plus εξελίσσεται συνεχώς σχεδιάζοντας ενέργειες που ως στόχο έχουν να επιβραβεύσουν τους πελάτες που εμπιστεύονται την Lidl Ελλάς για τις αγορές τους. Μάλιστα και τον Ιούλιο τρέχει νέος, ξεχωριστός διαγωνισμός, που χαρίζει σε 20 τυχερούς της εφαρμογής πλούσια δώρα. Κατεβάστε τώρα το Lidl Plus δωρεάν από το AppStore, το GooglePlay ή το HuaweiAppGallery, κάντε γρήγορα και εύκολα εγγραφή και πάρτε μέρος στον νέο, καλοκαιρινό διαγωνισμό για να απολαύσετε τα πιο plus δώρα!

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...