Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Καίνε και... τσουρουφλίζουν οι λογαριασμοί ρεύματος

Οικονομία

Οι υπέρογκοι λογαριασμοί του ρεύματος από την περυσινή χρονιά "στέγνωσαν" εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά, με αποτέλεσμα να προσπαθούν να ρυθμίσουν τις οφειλές για να μη μείνουν χωρίς ρεύμα!

Το ύψος των λογαριασμών μπορεί να έχει μειωθεί, ωστόσο, ο κόσμος δεν έχει λεφτά, καθώς τα "τρώει" η ακρίβεια στο ράφι και στην καθημερινότητα της οικογένειας.

Την τελευταία περίοδο πάντως, ακούμε ολοένα και περισσότερο να γκρινιάζουν για τους λογαριασμούς ρεύματος. Πώς την πάτησαν πολλοί; Δεν έκαναν εξοικονόμηση ενέργειας κατά 15% σε σχέση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, γιατί φέτος προτίμησαν να θέσουν σε λειτουργία κλιματιστικά, ώστε να αποφύγουν το πετρέλαιο. Αυτό συμβαίνει κυρίως σε πολυκατοικίες όπου κόπηκε... στεγνά η κεντρική θέρμανση.

Κάτι οι σόμπες που καίνε τα... άντερα τους, κάτι το κρύο, ήταν φυσικό και επόμενο να έρθουν λογαριασμοί που καίνε και... τσουρουφλίζουν! Και βέβαια, το θέμα είναι τι να πρωτορυθμίσουν οι απελπισμένοι πολίτες, οι οποίοι δεν ξέρουν από πού θα τους έρθει...

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ο καλύτερος τρόπος για να ξεχρεώσετε τις πιστωτικές κάρτες σας – Τι συμβουλεύει αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος

Ο Ramit Sethi, αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος και συγγραφέας του best seller των New York Times “I Will Teach You To Be Rich”, έδωσε πολύτιμες συμβουλές μιλώντας στο CNBC. Μεταξύ...

Φόρτωση άρθρων...