Σαββάτο
04 Μαΐου 2024

Καθαρά Δευτέρα: Ποικίλλουν οι τιμές στα θαλασσινά – Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές

Για τις τιμές στα θαλασσινά μίλησε ο διευθυντής της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, ο Νίκος Κατσιώτης.

«Τα μύδια μάλλον οι καταναλωτές φέτος θα τα πάρουν φθηνότερα σε σχέση με πέρυσι. Δηλαδή η τιμή τους θα κινηθεί από 3, 50 με 5.50 ευρώ το κιλό. Δεν θα έχουμε καλαμάρια, καθώς είναι σε έλλειψη λόγω του ότι δεν είχαμε καθόλου ψαριές.

Αυτό θα δημιουργήσει ένα κενό στην αγορά που μάλλον θα καλυφθεί από τις αντίστοιχες εισαγωγές που έχουν γίνει», είπε ο διευθυντής της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, μιλώντας στο «MEGA Σαββατοκύριακο».

Τι πρέπει να προσέξουν οι καταναλωτές για την σωστή επιλογή θαλασσινών

Ο διευθυντής Ιχθυόσκαλας τόνισε ότι αυτές τις μέρες οι καταναλωτές καλό θα είναι είτε να απευθυνθούν στον ψαρά που εμπιστεύονται είτε να αγοράσουν από επίσημα ιχθυοπωλεία.

«Όχι στους πλανόδιους πωλητές που δεν μπορεί κάποιος να ελέγξει το προϊόν. Το δεύτερο είναι να μην φάμε πολλές γυαλιστερές, πολλά οστρακοειδή και κυδώνια. Θέλει μεγάλη προσοχή, όταν το ανοίγετε να βάζετε λεμόνι μέσα και να το βλέπετε να κινείται», συμβούλευσε ο Νίκος Κατσιώτης.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Εφορία: Πώς θα κουρέψετε τα πρόστιμα έως και 75%

Εκπτώσεις στα πρόστιμα που έχει επιβάλλει η Εφορία μπορούν να επιτύχουν φορολογούμενοι επιλέγοντας την εξωδικαστική επίλυση διαφορών. Η πρώτη ρύθμιση «τρέχει» ήδη, λήγει στις 30...

Φόρτωση άρθρων...