Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Market Pass: Αύριο ολοκληρώνονται οι πληρωμές – Ποιοι θα λάβουν χρήματα τον Νοέμβριο

Οικονομία

Πληρωμών Market Pass… συνέχεια: Έως και αύριο το απόγευμα Δευτέρα 2 Οκτωβρίου θα μπαίνει στα ψηφιακά πορτοφόλια ή τους τραπεζικούς λογαριασμούς των δικαιούχων η ενίσχυση για αγορές προϊόντων super market. Τα ποσά που θα εισπράξουν όσοι «παλιοί» εγκρίθηκαν από το σύστημα φτάνουν έως και τα 300 ευρώ.

Θα ακολουθήσει ακόμη μία καταβολή σε «νέους» δικαιούχους τον Νοέμβριο και το market pass θα «κλείσει» οριστικά την διαδρομή του… σε Θεσσαλία και Έβρο. Για πλημμυροπαθείς και πυρόπληκτους τα ποσά διπλασιάζονται.

Σταδιακά μπαίνουν -καθώς οι πληρωμές άρχισαν την Παρασκευή- τα χρήματα του market pass στους λογαριασμούς των δικαιούχων: Όσοι δικαιούχοι δεν πληρώθηκαν θα πάρουν τα ποσά που τους αναλογούν έως και αύριο το απόγευμα. Σε αυτή την φάση την ενίσχυση του market pass για Αύγουστο, Σεπτέμβριο και Οκτώβριο του ’23 θα δουν είτε στην «ψηφιακή κάρτα» τους ή στον τραπεζικό τους λογαριασμό οι «παλιοί» δικαιούχοι, δηλαδή εκείνοι που είχαν λάβει ήδη την ενίσχυση και στον πρώτο κύκλο.

Το δεύτερο «κύμα» πληρωμών

Θα ακολουθήσει και ένα «δεύτερο» κύμα πληρωμών για όσους υποβάλουν αιτήσεις μετά τις 25 Σεπτεμβρίου και έως 31 Οκτωβρίου 2023: Η συγκεκριμένη κατηγορία δικαιούχων θα εξοφληθεί στις 5 Νοεμβρίου 2023.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...