Πέμπτη
07 Δεκεμβρίου 2023

Market Pass: Ποιοι μπορεί να μην δουν χρήματα την Παρασκευή

Οικονομία

Την Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου, ξεκινούν οι πρώτες καταβολές στους δικαιούχους του Market Pass, που αφορούν στο τρίμηνο Αυγούστου - Οκτωβρίου.

Ωστόσο, ακόμη και αν η αίτηση έχει γίνει έως τις 25 Σεπτεμβρίου από τους καινούριους δικαιούχους, υπάρχει περίπτωση να μην πιστωθούν τα χρήματα. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και με τους παλαιούς δικαιούχους.

Κι αυτό θα οφείλεται στο γεγονός ότι η αίτησή τους μπορεί να παραμένει υπό επεξεργασία, αφού η ΑΑΔΕ θα πρέπει να διασταυρώσει τα στοιχεία με βάση τις τελευταίες φορολογικές δηλώσεις.

Η οικονομική ενίσχυση αφορά σε όλους όσοι είχαν ήδη λάβει την οικονομική ενίσχυση τους προηγούμενους μήνες ή υπέβαλαν νέα αίτηση έως τις 25 Σεπτεμβρίου, για να αλλάξουν τον τρόπο χορήγησης της ενίσχυσης ή να μεταβάλουν τον αριθμό IBAN του τραπεζικού λογαριασμού, σε σχέση με την πρώτη καταβολή.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι οι φορολογικές δηλώσεις των δικαιούχων να έχουν εκκαθαριστεί έως την 25η Σεπτεμβρίου 2023.

Έως την 5η Νοεμβρίου 2023 θα γίνει η καταβολή για τις αιτήσεις που θα υποβληθούν μετά την 25η Σεπτεμβρίου και έως την καταληκτική ημερομηνία της 31ης Οκτωβρίου 2023.

Για το τρίμηνο που θα εξοφληθεί (Αύγουστος- Σεπτέμβριος- Οκτώβριος) τα ποσά διαμορφώνονται σε 66 έως 300 ευρώ.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος: Ποιο χρώμα σας συμφέρει - Τι δίνουν οι πάροχοι

Σε κουίζ για δυνατούς λύτες εκτυλίσσεται το θέμα με τα τιμολόγια ρεύματος καθώς οι καταναλωτές δεν έχουν καταφέρει να αποσαφηνίσουν ποιο χρώμα τους συμφέρει. Το υπουργείο Ενέργε...

Αυξήσεις για 660.000 δημοσίους υπαλλήλους – Πώς θα διαμορφωθούν οι μισθοί (παραδείγματα)

Αυξήσεις θα δουν στους μισθούς τους έπειτα από 14 χρόνια οι δημόσιοι υπάλληλοι. Ανάμεσα στις παρεμβάσεις για την ενίσχυση του εισοδήματος των πολιτών ξεχωρίζει η αύξηση στους μισθο...

Φόρτωση άρθρων...