Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Πότε θα δοθεί το έκτακτο επίδομα των 250 ευρώ

Οικονομία

«Ανάσα» θα δώσει στα ευάλωτα νοικοκυριά το έκτακτο επίδομα των 250 ευρώ. Tο έκτακτο επίδομα θα δοθεί σε δύο εκατομμύρια ευάλωτους οικονομικά πολίτες μέχρι τον Δεκέμβριο.

Η υλοποίηση των μέτρων στήριξης της κοινωνίας που ανακοίνωσε στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) είναι προτεραιότητα, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο υπουργικό συμβούλιο.

«Είμαστε σε θέση να δρομολογήσουμε όλα αυτά τα μέτρα επειδή ακριβώς η οικονομία μας πήγε καλύτερα του αναμενόμενου», είπε ο Πρωθυπουργός.

Ο Πρωθυπουργός ανακοίνωσε ότι αυτήν την εβδομάδα θα υπογραφεί η υπουργική απόφαση για τον αυξημένο επίδομα θέρμανσης και ακολουθεί η υλοποίηση μέτρων όπως το έκτακτο επίδομα των 250 ευρώ τον Δεκέμβριο για πάνω από δύο εκατομμύρια πολίτες.

«Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι έχουμε τη δυνατότητα και τη διάθεση να επιστρέφουμε το μέρισμα της ανάπτυξης με τρόπο δίκαιο στην ελληνική κοινωνία, στηρίζοντας πρωτίστως τους πιο αδύναμους συμπολίτες μας».

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ξεκαθάρισε ότι δεν πρόκειται να υπάρξει απόκλιση από τους δημοσιονομικούς στόχους του 2022 και του 2023.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...