Δευτέρα
13 Μαΐου 2024

Στη «φάκα» αποθήκη με χιλιάδες προϊόντα «μαϊμού»

Οικονομία

Στη «φάκα» των ελεγκτών της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων και της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δεδομένων, Στατιστικής Επεξεργασίας και Εποπτείας Ηλεκτρονικού Εμπορίου της Διυπηρεσιακής Μονάδας Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.), έπεσε αποθήκη με προϊόντα «μαϊμού».

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα και σε συνέχεια της αξιοποίησης των πληροφοριών για παράνομη εμπορία και διακίνηση απομιμητικών προϊόντων από επιχειρήσεις στο κέντρο της Αθήνας, εντοπίστηκε η αποθήκη επί της οδού Αγησιλάου από όπου διακινούνταν απομιμητικά προϊόντα ένδυσης, αξεσουάρ και παιχνίδια. Στο πλαίσιο του ελέγχου, κατασχέθηκαν χιλιάδες απομιμητικά προϊόντα, τα οποία μεταφέρθηκαν με φορτηγό της ΔΙ.Μ.Ε.Α. σε σημείο ανακύκλωσης του Δήμου Αθηναίων για καταστροφή. 

Επιπρόσθετα, στην επιχείρηση επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο ύψους 100.000 ευρώ. Οι έλεγχοι για τον περιορισμό της εμπορίας και διακίνησης απομιμητικών προϊόντων συνεχίζονται σε όλη την Επικράτεια.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

ΕΚΤ: Τα θετικά στοιχεία για τον πληθωρισμό τον Απρίλιο «κλειδώνουν» τη μείωση επιτοκίων

Τα θετικά στοιχεία για την πορεία του πληθωρισμού στην Ευρωζώνη τον Απρίλιο φαίνεται ότι «κλειδώνουν» τη μείωση των επιτοκίων από την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, όταν το διοικητικό...

Συνταξιούχοι: Ρεκόρ εγγραφών στην πλατφόρμα δήλωσης απασχόλησης -Η διαδικασία υποβολής και τα οφέλη

Σε επίπεδα ρεκόρ διαμορφώνεται ο αριθμός των εγγραφών στην πλατφόρμα δήλωσης απασχόλησης συνταξιούχων μετά την κατάργηση της παρακράτησης του 30% της σύνταξης από τις αρχές του 202...

Φόρτωση άρθρων...