Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

Τέλη κυκλοφορίας: Λήγει αύριο η παράταση πληρωμής

Αύριο, Τρίτη, εκπνέει η παράταση για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας, καθώς και για την υποβολή δήλωσης ακινησίας των οχημάτων. 

Οι οδηγοί σε περίπτωση που χάσουν την προθεσμία θα κληθούν να πληρώσουν το διπλάσιο ποσό που θα έπρεπε να πληρώσουν εμπρόθεσμα.

Σε περίπτωση οικονομικής αδυναμίας οι κάτοχοι των οχημάτων θα πρέπει να γνωρίζουν ότι στο τέλος Φεβρουαρίου λήγει και η προθεσμία που έχουν στη διάθεσή τους για να θέσουν -όσοι το επιθυμούν- το όχημά τους σε ακινησία. 

Η άρση ακινησίας δεν μπορεί να γίνει πριν από τον Απρίλιο, όταν και θα ανοίξει η πλατφόρμα για τέλη με τον μήνα, ενδεχομένως ακόμα και πριν τις εκλογές.

Τότε θα μπορούν να επανακυκλοφορήσουν και να το κρατήσουν μέχρι το τέλος του χρόνου, αλλά θα πληρώσουν τα 9/12 του ποσού που αναλογεί. Με αυτόν τον τρόπο, κερδίζουν έκπτωση 25% στα τέλη κυκλοφορίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Moody's και DBRS στηρίζουν το ελληνικό success story

Μία ακόμη ηχηρή απάντηση προς όλους αυτούς που κάνουν την... πάπια σε σχέση με το ελληνικό success story έστειλαν χθες οι οίκοι αξιολόγησης Moody's και DBRS. Η ανάλυση της Moody...

Εργαζόμενοι συνταξιούχοι: Περισσότεροι από 44.000 έχουν κάνει δήλωση της απασχόλησής τους

Περίπου 44.000 είναι οι εργαζόμενοι συνταξιούχοι που έχουν υποβάλλει δήλωση της απασχόλησής τους, από τα τέλη Φεβρουαρίου που ενεργοποιήθηκε η σχετική πλατφόρμα από το υπουργείο Ερ...

Φόρτωση άρθρων...