Κυριακή
28 Απριλίου 2024

13 Κροάτες και Έλληνες χούλιγκανς στο «μικροσκόπιο» για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη

Συνεχίζονται οι έρευνες των αστυνομικών και δικαστικών Αρχών για τη δολοφονία του 29χρονου Μιχάλη Κατσουρή από χούλιγκανς στη Νέα Φιλαδέλφεια. Οι αστυνομικοί που αναζητούν τον δολοφόνο του 29χρονου Κατσουρή μετά την επιδρομή των χούλιγκανς το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Φιλαδέλφεια έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους σε μια λίστα 13 ατόμων.

Την ομάδα των 13, η οποία σχηματίστηκε βάσει του παρελθόντος και της δράσης των ατόμων αυτών, περιλαμβάνονται, κατά πληροφορίες, εννιά Κροάτες χούλιγκανς της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, τρεις Έλληνες και ένας Αλβανός.

Στην κατοχή του 22χρονου Αλβανού, ο οποίος, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, είναι οργανωμένος οπαδός, βρέθηκε και ένας αναδιπλούμενος σουγιάς.
Σχετικά με τρεις Έλληνες οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού, με τους δύο να έχουν συλληφθεί και τον τρίτο να παραμένει ασύλληπτος αν και το όνομά του βρίσκεται στη δικογραφία.

O πρώτος, ο οποίος είναι οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού, είναι ηλικίας 27 ετών και φέρεται να έχει απασχολήσει πρόσφατα τις αρχές καθώς το όνομά του εμφανίζεται σε δικογραφία που σχηματίστηκε στις 9 Μαρτίου για τη δράση ομάδας που έκανε ληστρικές επιδρομές, κλοπές και επιθέσεις σε συνδέσμους. Η ομάδα αυτή, μάλιστα, φέρεται να έχει για αρχηγό μια γυναίκα η οποία παραμένει στη φυλακή δυνάμει της εν λόγω δικογραφίας.
27 ετών είναι και ο δεύτερος οργανωμένος οπαδός του Παναθηναϊκού που περιλαμβάνεται στην ομάδα των 13 που έχουν μπει στο «μικροσκόπιο» των αστυνομικών που ερευνούν την δολοφονία του 29χρονου φιλάθλου της ΑΕΚ. 

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στο παρελθόν έχει και αυτός συμμετοχή σε επεισόδια αθλητικής βίας.

Ο τρίτος Έλληνας, τα στοιχεία του οποίου - πέραν του ονόματος- δεν περιλαμβάνονται στη δικογραφία εμφανίζεται να έχει κάνει αναρτήσεις στα κοινωνικά δίκτυα για την παρουσία και συμμετοχή του στη φονική επιδρομή με βαρείς χαρακτηρισμούς για την ΑΕΚ αλλά και το θύμα.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...