Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Κορωνοϊός: 200 ευρώ για το «μαϊμού» πιστοποιητικό (Video)

Ελλάδα

200 ευρώ και μια εβδομάδα υπομονή χρειάστηκαν για να φτάσει το πολυπόθητο αποτέλεσμα στα χέρια της όπως αποκαλύπτει στο LIVE NEWS.

«Εγώ το μόνο που χρειάστηκε να κάνω ήταν να δώσω σε εσάς τα στοιχεία μου, όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο, ΑΜΚΑ και ένα mail για να μου στείλουν το πιστοποιητικό. Εσείς δώσατε τα 200 ευρώ και προχωρήσαμε», πρόσθεσε η γυναίκα.

Η ανεμβολίαστη γυναίκα απευθύνθηκε και στον ΕΟΔΥ για περαιτέρω οδηγίες. «Ακολούθησα τις οδηγίες του ΕΟΔΥΥ, μπήκα στο emvolio.gov και μου έβγαλε το μήνυμα ότι είμαι στο σύστημα περασμένη ως θετικό κρούσμα» συμπλήρωσε.

Οι οδηγίες ήταν σαφείς: Εκτός από την καραντίνα θα έπρεπε να γνωρίζει ότι δεν θα πληρωνόταν από τη δουλειά της, γιατί ο ασφαλιστικός φορέας δεν καλύπτει τους νοσούντες ανεμβολίαστους, αλλά όταν αυτά θα τελειώναν, για τους επόμενους έξι μήνες, θα είχε το πολυπόθητο «πάσο ελευθέρας» στα χέρια της.

Το LIVE NEWS επικοινώνησε με το συγκεκριμένο κέντρο με τον υπεύθυνο να αρνείται τις κατηγορίες, ζητώντας, μάλιστα περαιτέρω ενημέρωση προκειμένου να το διερευνήσει.

Δείτε το βίντεο του MEGA:

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Παρέμβαση της προέδρου του Αρείου Πάγου για να αποφευχθούν παραγραφές αδικημάτων για το Μάτι

Η πρόεδρος του Αρείου Πάγου Ιωάννα Κλάπα Χριστοδουλέα θα ζητήσει την επίσπευση της καθαρογραφής της σημερινής απόφασης του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών για το Μάτι, προκειμέν...

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Φόρτωση άρθρων...