Παρασκευή
24 Μαΐου 2024

«Άδειασε» κυλικείο νοσοκομείου, αλλά ξέχασε πίσω προσωπικά του έγγραφα

Ελλάδα

Τον τίτλο του πιο «ατζαμή κλέφτη» θα μπορούσε να διεκδικήσει ένας 40χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος «άδειασε» το ταμείο του κυλικείου του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς - Άγιος Δημήτριος», αλλά ξέχασε κάτι σημαντικό πίσω.

Ο κλέφτης αφότου «τρύπωσε» από παράθυρο του κυλικείου και αφαίρεσε το ποσό των 500 ευρώ, άφησε στο σημείο προσωπικά του έγγραφα. Λίγη ώρα αργότερα αποφάσισε να επιστρέψει στο σημείο του εγκλήματος για να τα αναζητήσει, αφού άλλαξε προηγουμένως τα ρούχα του.

Υπάλληλος του κυλικείου τον θεώρησε ύποπτο και κάλεσε την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί, ενώ βρέθηκαν και τα ρούχα με τα μετρητά. Στην κατοχή του εντοπίστηκε επιπλέον ένα μαχαίρι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ευρωεκλογές: Οι έξι γιαγιάδες και ο παππούς που ψηφίζουν «δαγκωτό» υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ

Viral έχει γίνει το προεκλογικό σποτ του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΠΑΣΟΚ από τα Δωδεκάνησα, Παναγιώτη Κουνάκη. Στο βίντεο πρωταγωνιστoύν γιαγιάδες και παππούδες από τα νησιά των ν...

Nέες καταγγελίες για τον Αφγανό που χτύπησε την 20χρονη στην Ερμού: «Μου έκανε κεφαλοκλείδωμα, ακόμα πονάω στον αυχένα»

Νέες αποκαλύψεις γίνονται για τη συμπεριφορά του Αφγανού που χτύπησε την 20χρονη στην Ερμού. Μόνο ως μεμονωμένο περιστατικό δεν θα μπορούσε να χαρακτηριστεί η επίθεση κατά της νεαρ...

Φόρτωση άρθρων...