Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

«Άδειασε» κυλικείο νοσοκομείου, αλλά ξέχασε πίσω προσωπικά του έγγραφα

Ελλάδα

Τον τίτλο του πιο «ατζαμή κλέφτη» θα μπορούσε να διεκδικήσει ένας 40χρονος στη Θεσσαλονίκη, ο οποίος «άδειασε» το ταμείο του κυλικείου του Νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς - Άγιος Δημήτριος», αλλά ξέχασε κάτι σημαντικό πίσω.

Ο κλέφτης αφότου «τρύπωσε» από παράθυρο του κυλικείου και αφαίρεσε το ποσό των 500 ευρώ, άφησε στο σημείο προσωπικά του έγγραφα. Λίγη ώρα αργότερα αποφάσισε να επιστρέψει στο σημείο του εγκλήματος για να τα αναζητήσει, αφού άλλαξε προηγουμένως τα ρούχα του.

Υπάλληλος του κυλικείου τον θεώρησε ύποπτο και κάλεσε την αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί, ενώ βρέθηκαν και τα ρούχα με τα μετρητά. Στην κατοχή του εντοπίστηκε επιπλέον ένα μαχαίρι.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πάτρα: Μαθητής έπαθε ηλεκτροπληξία από γυμνό καλώδιο στις σκάλες του σχολείου του

Από θαύμα σώθηκε μαθητής λυκείου στην Πάτρα, όταν υπέστη ηλεκτροπληξία καθώς ακούμπησε γυμνό καλώδιο ρεύματος το οποίο εξείχε από εντοιχισμένο «κουτί» στις σκάλες του σχολικού συγκ...

Πέθανε ο «Ιταλός» του ΠΑΣΟΚ

Έφυγε από τη ζωή το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλης Χαραλαμπίδης, σε ηλικία 73 ετών. Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του στη Γλυφάδα. Ήταν γνω...

Φόρτωση άρθρων...