Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Αγία Βαρβάρα: Οι δύο αδελφοί της συζύγου του 57χρονου γιατρού στέκονται στο πλευρό της - Καταθέτουν εις βάρος των γονιών τους

Ελλάδα

Σοκ έχει προκαλέσει το έγκλημα στην Αγία Βαρβάρα. Μια παρεξήγηση βύθισε στο θρήνο ολόκληρη οικογένεια. Ο 69χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με καραμπίνα τον 57χρονο γαμπρό του, μπροστά στα μάτια της ανήλικης κόρης του θύματος. 

Το έγκλημα έγινε αργά το απόγευμα του Σαββάτου στην αυλή του σπιτιού της οικογένειας στην περιοχή της Άνω Αγίας Βαρβάρας.

Μία μαρτυρία έρχεται να δώσει έξτρα λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το περιστατικό. Απ’ ό,τι φαίνεται, μια παλιά αψιμαχία ήταν ο λόγος για τον οποίο ο 69χρονος «ξέφυγε». 

Σύμφωνα με το μάρτυρα, όταν το θύμα έφευγε με την κόρη του από το σπίτι, εκείνη χαιρέτησε τους παππούδες της. Τότε, «ο πατέρας του κοριτσιού γύρισε και της είπε: «Μη μιλάς σε πεθαμένους”. Ο παππούς το άκουσε και του απάντησε με ειρωνεία: “Μη μιλάς σε πεθαμένους; Τώρα θα δεις». Φεύγοντας ο γιατρός με την κόρη του, μπήκε μέσα και πήρε την καραμπίνα» είπε αυτόπτης μάρτυρας. Όταν λοιπόν ο 57χρονος επέστρεψε, έγινε το μοιραίο.

Αυτή φαίνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γνωστός ουρολόγος καβγάδισε με τον πεθερό του. «Τον Οκτώβριο, είχε γίνει ένα σκηνικό πολύ άσχημο εδώ πέρα στη γειτονιά. Διαπληκτιζόταν ο πεθερός με το γαμπρό του και με την πεθερά η κόρη. Έγινε φασαρία, φώναζε η πεθερά: «Θα σας σκοτώσω», τον έβριζε ο πεθερός και έπειτα από λίγο ήρθε η αστυνομία» περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας. «Ο γιατρός είχε κάνει ασφαλιστικά μέτρα κατά των γονιών, να μη βλέπουν τα παιδιά».

Καταθέτουν εις βάρος του πατέρα τους τα παιδιά του δράστη

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τόσο η κόρη του δράστη όσο και οι δύο γιοι του αναμένεται να υποστηρίξουν την κατηγορία περί ανθρωποκτονίας από πρόθεση, διαψεύδοντας με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο πως το θύμα είχε κακοποιητικές συμπεριφορές εις βάρος της επίσης γιατρού συζύγου του.

Στο προανακριτικό στάδιο ο 69χρονος δράστης είχε επικαλεστεί πως το θύμα κακοποιούσε την κόρη του και τα εγγόνια του, ενώ την ίδια άποψη κατέθεσε και η 66χρονη σύντροφος του θύτη και πεθερά του θύματος. Και αυτή, όμως, βρίσκεται υπόλογη με την κατηγορία της ψυχικής συνέργειας σε ανθρωποκτονία από πρόθεση.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Χίος: Εντοπισμός 20 μεταναστών που αποβιβάστηκαν στο νησί – Συνελήφθησαν τρεις διακινητές

Περιπολικό σκάφος του Λιμενικού στη Χίο ενημερώθηκε νωρίς το Σάββατο για την ύπαρξη ενός ταχύπλοου σκάφους που κινούταν με μεγάλη ταχύτητα από τα τουρκικά παράλια στη θαλάσσια περι...

Φόρτωση άρθρων...