Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Άγιοι Ανάργυροι: Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το τροχαίο – Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο τραυματίας

Ελλάδα

Συγκλονιστικές είναι οι εικόνες από το τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί της Τετάρτης στους Αγίους Αναργύρους όπου οδηγός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχο του οχήματος, χτύπησε έναν πεζό και τον εκσφενδόνισε σε τζαμαρία καταστήματος. 

Η στιγμή του τροχαίου έχει καταγραφεί από κάμερα ασφαλείας, ενώ σε δεύτερο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται τι ακολούθησε λίγο μετά τη μοιραία σύγκρουση.

Σύμφωνα με το Mega, στο δεύτερο βίντεο-ντοκουμέντο φαίνεται ο άτυχος άνδρας ο οποίος βρίσκεται στο έδαφος ενώ οι περαστικοί σπεύδουν αμέσως να τον βοηθήσουν. 

Μία γυναίκα του κρατά το χέρι και του μιλά, προσπαθώντας να του δώσει κουράγιο. Άλλοι περαστικοί καλούν την αστυνομία και το ΕΚΑΒ και μένουν δίπλα του μέχρι να τον παραλάβει το ασθενοφόρο.

Το αυτοκίνητο που εξετράπη της πορείας του προσέκρουσε σε δέντρο κι έριξε δύο κολώνες, προτού χτυπήσει τον άνδρα ο οποίος εκείνη την ώρα πήγαινε στη δουλειά του. Ο άτυχος τραυματίας νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην Eντατική.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φονικό στο Μαρούσι: Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο κέντρο - Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη του δράστη

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως για το φονικό που έγινε στο Μαρούσι τα ξημερώματα της Κυριακής. Ο 23χρονος που έπεσε νεκρός δεν βρισκόταν στο νυχτερινό κέντρο. Ο δράστης του φονι...

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Φόρτωση άρθρων...