Δευτέρα
06 Μαΐου 2024

Άγιος Στέφανος: Στο Αυτόφωρο σήμερα ο 87χρονος που κατηγορείται για εμπρησμό από πρόθεση

Από το Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών θα δικαστεί σήμερα ο 87χρονος που πιάστηκε να καίει ξερά χόρτα στον Άγιο Στέφανο.

Στον ίδιο ασκήθηκε ποινική δίωξη για εμπρησμό από πρόθεση, στην πλημμεληματική του μορφή και κρατείται στο Αστυνομικό Τμήμα Διονύσου.

Ο ηλικιωμένος, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές, κατά την εξέτασή του, δήλωσε ότι ήθελε να καθαρίσει τον χώρο από τα ξερά χόρτα.

Την αποκάλυψη έκανε ο Υπουργός Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κικίλιας σε τηλεοπτική του συνέντευξη, αναφέροντας ότι η ΕΛ.ΑΣ. τον συνέλαβε επ’ αυτοφώρω να κουβαλά μπιτόνια με βενζίνη και εύφλεκτα υλικά στον Άγιο Στέφανο Αττικής. Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Κικίλιας, ο 87χρονος πρόλαβε να βάλει φωτιά, η οποία ευτυχώς δεν πρόλαβε να επεκταθεί.

Ο 87χρονος, σύμφωνα με την Αστυνομία, έγινε αντιληπτός από έναν 39χρονο κάτοικο της περιοχής, την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά με εύφλεκτο υγρό σε ξερά χόρτα, στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου. Αμέσως ο 39χρονος ειδοποίησε την Άμεση Δράση και λίγα λεπτά αργότερα ο ηλικιωμένος συνελήφθη από αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙΑΣ που έσπευσαν στο σημείο.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Φυλακές Κορυδαλλού: Βρέθηκε πιστόλι κρυμμένο μέσα σε τοίχο κελιού -Τι είδαν οι αστυνομικοί

Ένα πιστόλι βρέθηκε κρυμμένο μέσα στον τοίχο κελιού στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι αρχές του σωφρονιστικού ιδρύματος καθώς και αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα και βρήκαν το όπλο...

Πάτρα: Γνωστή διαφημίστρια σε ΜΜΕ η 48χρονη που έκανε βουτιά θανάτου με τον αυτοκίνητο της στο λιμάνι

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Πάτρας με την είδηση θανάτου 48χρονης που έπεσε με το αυτοκίνητό της βόρειο λιμάνι της πόλης και ανασύρθηκε νεκρή. Σύμφωνα με τα τοπικά μ...

Χανιά: Διασώθηκε τουρίστρια που τραυματίστηκε ανήμερα του Πάσχα σε φαράγγι και δεν μπορούσε να περπατήσει

Μια 26χρονη Καναδή κάλεσε σε βοήθεια το απόγευμα της Κυριακής του Πάσχα, καθώς τραυματίστηκε στο πόδι στο φαράγγι Αυλάκι, κοντά στη μονή Γουβερνέτου, στα Χανιά της Κρήτης. Σύμφω...

Φόρτωση άρθρων...