Παρασκευή
19 Απριλίου 2024

Άγριας καβγάς στο Ηράκλειο - Τον χτύπησε με κάβουρα στο κεφάλι και τον έστειλε στο Νοσοκομείο

Ελλάδα

Στο νοσοκομείο κατέληξε ένας 38χρονος άνδρας έπειτα από καβγά, σε γειτονιά του Ηρακλείου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Τρεις Βαγιές.

Σύμφωνα με το neakriti.gr όλα συνέβησαν αργά το απόγευμα του Σαββάτου, 20 Μαΐου όταν ο άνδρας μετά από έντονο διαπληκτισμό με άλλο άτομο, ήρθαν… στα χέρια.

Τα αίτια του καυγά είναι αδιευκρίνιστα, ωστόσο σύμφωνα με τις ίδιες πηγές και οι δύο άνδρες είναι ένοικοι πολυκατοικίας.

Στο σημείο βρέθηκε αστυνομική δύναμη, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, όπου παρέλαβε τον τραυματία και τον μεταφέρει στο Βενιζέλειο νοσοκομείο, το οποίο και εφημερεύει. Οι ίδιες πηγές κάνουν λόγο ότι φέρει τραύματα κυρίως στο πρόσωπο, τα οποία είναι εμφανή.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Κόρινθος: Σορός ηλικιωμένης εντοπίστηκε στην θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου

Πτώμα ηλικιωμένης γυναίκας ανασύρθηκε την Πέμπτη στη θαλάσσια περιοχή του Αγίου Νικολάου στην Κόρινθο. Για το περιστατικό ενημερώθηκε το πρωί η Λιμενική Αρχή της Κορίνθου από το...

Νέο βίντεο-ντοκουμέντο από το έγκλημα στους Αγίους Αναργύρους: Η στιγμή που ο 39χρονος τραβάει το μαχαίρι από τη ζώνη

Ένα νέο βίντεο-ντοκουμέντο ήρθε στο φως της δημοσιότητας από το βράδυ της δολοφονίας της 28χρονης Κυριακής Γρίβα έξω από το αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων, με δράστη τον 39χρ...

Φόρτωση άρθρων...