Σαββάτο
20 Απριλίου 2024

Αγρίνιο: Με συντριπτικό κάταγμα στο χέρι ο μαθητής που ξυλοκοπήθηκε από εξωσχολικούς – Δύο συλλήψεις

Ελλάδα

Το Αγρίνιο στο επίκεντρο για ένα εξαιρετικά σοβαρό επεισόδιο σε σχολείο. Ο ξυλοδαρμός του μαθητή από εξωσχολικούς προκάλεσε σοκ σε καθηγητές και συμμαθητές του.

Το παιδί που κυνηγήθηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια από εξωσχολικούς μέσα στο σχολείο του, στο Αγρίνιο, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με ασθενοφόρο. Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν πως είχε σπάσει το χέρι του, από χτύπημα που δέχτηκε με γκλομπ! Η επίθεση προκάλεσε την επέμβαση της αστυνομίας, που ήδη έχει προχωρήσει σε δύο συλλήψεις. Η ομάδα των δραστών αποτελούνταν σύμφωνα με πληροφορίες από 7 παιδιά, που είχε μπει αποφασισμένα να χτυπήσουν τον μαθητή. Οι λόγοι της επίθεσης δεν έχουν αποσαφηνιστεί, με την έρευνα να συνεχίζεται.

Δύο ανήλικους έχει συλλάβει μέχρι τώρα η αστυνομία για το σοκαριστικό περιστατικό ξυλοδαρμού μαθητή μέσα στο σχολείο του, στο Αγρίνιο. Σύμφωνα με πληροφορίες η ΕΛ.ΑΣ αναζητά αλλά πέντε άτομα που μετείχαν στο άγριο επεισόδιο.

Ολα ξεκίνησαν χθες το πρωί στο 6ο Λύκειο Αγρινίου, όταν η ομάδα των 7 ατόμων μπήκε στο προαύλιο του σχολικού συγκροτήματος αναζητώντας μαθητή, με τον οποίο όπως φαίνεται είχαν διαφορές. Οταν τον εντόπισαν άρχισαν να τον κυνηγούν μέσα στο σχολείο και να τον χτυπούν, παρά το γεγονός πως το περιστατικό έγινε αντιληπτό από καθηγητές που έσπευσαν να σταματήσουν τον καυγά.

Ομως ο ένας από τους δύο 16χρονους που συνελήφθησαν κατάφερε με γκλομπ, που είχε μαζί του να καταφέρει χτύπημα στο χέρι του μαθητή. Αμέσως στο σημείο έφθασε ασθενοφόρο που μετάφερε το θύμα στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είχε συντριπτικό κάταγμα στο χέρι από το χτύπημα.

Η Αστυνομία που κλήθηκε σε έρευνες που έκανε ταυτοποίησε τους δράστες συλλαμβάνοντας τους δύο ανήλικους, ενώ αναζητά τους υπόλοιπους δράστες

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρώτη καταδίκη για την τραγωδία στο Μάτι: Φυλάκιση δύο ετών με αναστολή στον πρώην διοικητή του ΕΣΚΕ

Ποινή φυλάκισης δύο ετών με αναστολή επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών στον πρώην διοικητή του Συντονιστικού Κέντρου Επιχειρήσεων (ΕΣΚΕ), Ιωάννη Φωστιέρη, για τη φωτιά στ...

Πύργος: Σοβαρή συμπλοκή μαθητών σε σταθμό του ΚΤΕΛ – Στο νοσοκομείο ένας 19χρονος (Photos)

Σοβαρή συμπλοκή μεταξύ μαθητών συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής στον σταθμό του ΚΤΕΛ στα Χαλικιάτικα, στον Πύργο. Δύο 19χρονοι λογομάχησαν και τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν, με...

Φόρτωση άρθρων...