Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Αγρότες: Μπλόκα τουλάχιστον ως τη Δευτέρα ενόψει της νέας ΚΑΠ (Videos&Photos)

Ελλάδα

Τις επόμενες κινήσεις τους οριοθέτησαν οι αγρότες  της Λάρισας στον Πλατύκαμπο στη διάρκεια σύσκεψης που πραγματοποίησαν το μεσημέρι της Πέμπτης, μετά την επιστροφή τους από την Αθήνα.

Κατά πληροφοριες, μέσα στο σαββατοκύριακο αναμένεται πανελλαδική σύσκεψη των μπλόκων για τον συντονισμό των δράσεων, ενώ η επιθυμία που εκφράζεται, είναι η νέα συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να πραγματοποιηθεί ως τις 11 Μαρτίου κυρίως για τα προβλήματα που έχει προκαλέσει η κακοκαιρία «Daniel».

Αγρότες στον Πλατύκαμπο ανακοινώνουν τις αποφάσεις τους για τα μπλόκα

Στο μεταξύ, στο μπλόκο του Πλατυκάμπου έφτασαν γύρω στις 3 το μεσημέρι της Πέμπτης τα τρακτέρ που συμμετείχαν στο μεγάλο συλλαλητήριο της Αθήνας και στη συνέχεια ξεκίνησε η σύσκεψη των αγροτών.

Εκτός από τον Πλατύκαμπο, συσκέψεις πραγματοπιούνται και στα μπλόκα άλλων περιοχών. Αργότερα μέσα στη μέρα θα συσκεφθούν οι αγρότες στις Σέρρες, ενώ αύριο θα συγκεντρωθούν οι αγρότες της Πέλλας. «Αν αποχωρήσουμε, θα το κάνουμε συντεταγμένα, έτσι όπως ξεκινήσαμε. Ο αγώνας δεν θα σταματήσει εδώ» λένε μέλη της Επιτροπής.

Από εκεί και πέρα, η Εθνική οδός Θεσσαλονίκης - Μουδανιών στο ύψος κόμβου Πορταριάς θα κλείσει την Παρασκευή από τις 19:00 ως τις 21:00 και την Κυριακή 10:00 - 20:00

Τα μπλόκα Μαλγάρων και Χαλκηδόνας μάζεψαν τα τρακτέρ και θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους στους Εύζωνες, όπου θα πηγαίνουν με τα οχήματα τους κάθε φορά που θα κλείνουν το σημείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει προγραμματιστεί να κλείσουν τα σύνορα σήμερα.

Στο μπλόκο Δερβενίου θα γίνεται συμβολικός αποκλεισμός καθημερινά μέχρι Κυριακή στις 13:00 - 13:30.

Αγρότες: Επέστρεψαν στον Πλατύκαμπο

 

Νέα πανελλαδική σύσκεψη τις επόμενες μέρες

Τις επόμενες μέρες θα γίνει νέα πανελλαδική σύσκεψη, που θα καθορίσει τη συνολική στάση, την οποία θα κρατήσουν οι αγρότες. Η σύσκεψη πιθανότατα θα γίνει τη Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου.

«Αν αποχωρήσουμε, θα το κάνουμε συντεταγμένα, έτσι όπως ξεκινήσαμε. Ο αγώνας δεν θα σταματήσει εδώ», λένε μέλη της Επιτροπής.

Αγρότες: Επέστρεψαν στον Πλατύκαμπο

 

Videos&Photos: onlarissa.gr

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Η Αγιά Σοφιά το 560 μ.Χ.: Το πιο ανατριχιαστικό βίντεο μέσω της τεχνητής νοημοσύνης – Αναβιώνει η Θεία Λειτουργία

Η Τεχνητή Νοημοσύνη «φαντάστηκε» πώς θα ήταν η Αγία Σοφιά του 560 μ.Χ. σε όλη της την δόξα σε μια λειτουργία, κατάμεστη, κατάφωτη, με τον αυτοκράτορα και τους αυλικούς μεγαλοπρεπώς...

Φόρτωση άρθρων...