Πέμπτη
25 Απριλίου 2024

Αιγάλεω: Μυστήριο με αρπαγή βρέφους

Ελλάδα

Μία περίεργη υπόθεση απασχολεί τις αστυνομικές Αρχές, η οποία ενδεχομένως να συνδέεται με εμπόριο βρεφών. 

Αστυνομικοί της δημοτικής Αστυνομίας εντόπισαν δύο άνδρες που κρατούσαν ένα βρέφος οκτώ μηνών, να κινούνται κοντά στον σταθμό του Μετρό «Αγία Μαρίνα».

Το γεγονός ότι δεν υπήρχε γυναίκα μαζί τους, κίνησε την υποψία των δημοτικών αστυνόμων που τους προσέγγισαν και άρχισαν να τους κάνουν ερωτήσεις. Οι αστυνομικοί της Δημοτικής Αστυνομίας απευθύνθηκαν και στους αστυνομικούς της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

Αρχικά, οι δύο άνδρες απάντησαν ότι η μητέρα τους έδωσε το βρέφος προκειμένου να το πάνε μία βόλτα. 

Όμως, έπειτα είπαν στους αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο ότι η μητέρα τους παρέδωσε το βρέφος προκειμένου να το πουλήσουν έναντι 50.000 ευρώ. 

Οι δύο άνδρες συνελήφθησαν και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για αρπαγή βρέφους. Την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Ανηλίκων της Ασφάλειας. 

Στη συνέχεια, οι δύο κατηγορούμενοι άλλαξαν τους ισχυρισμούς τους και υποστήριξαν ξανά ότι η μητέρα τους έδωσε το μωρό να το πάνε βόλτα.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μητσοτάκης για την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων: «Είμαστε απέναντι σε κάθε πράξη που υποκινεί βία»

Στην ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Αρμενίων αναφέρεται ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα. Ο Πρωθυπουργός σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα «Χ» (πρώην Tw...

Πληρωμές με κάρτα στα λεωφορεία express του αεροδρομίου - Μέχρι τέλος του έτους σε Μετρό, Τραμ και τρόλεϊ

Ξεκίνησε την Τετάρτη η πιλοτική εφαρμογή του συστήματος ανέπαφων πληρωμών με τραπεζική κάρτα και ψηφιακό πορτοφόλι, μέσω των ενεργοποιημένων συσκευών (smartphone, smartwatch) στα λ...

Δίωξη για κακούργημα στον Κωνσταντίνο Φλώρο για την επίθεση στον Βασίλη Γραμμένο

Κακουργηματική ποινική δίωξη για βιαιοπραγία κατά βουλευτή κατά την άσκηση των καθηκόντων του (άρθρο 157ΠΚ) άσκησε η εισαγγελία σε βάρος του Κωνσταντίνου Φλώρου για την επίθεση σε ...

Φόρτωση άρθρων...