Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Αίγιο: Άγριο πιστολίδι μεταξύ ληστών και αστυνομικών (Photos)

Ανταλλαγή πυροβολισμών μεταξύ αστυνομικών και τεσσάρων ληστών, που επιχείρησαν να διαρρήξουν ΑΤΜ τράπεζας, σημειώθηκε τα ξημερώματα στο Αίγιο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, πλήρωμα περιπολικού του τμήματος Ασφαλείας Αιγίου εντόπισε τους άγνωστους δράστες την στιγμή που επιχειρούσαν να διαρρήξουν ΑΤΜ τράπεζας, το οποίο είναι εγκατεστημένο στον περιβάλλοντα χώρο σούπερ μάρκετ.

Αμέσως μετά οι άγνωστοι δράστες άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών και οι τελευταίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, χωρίς να σημειωθεί κάποιος τραυματισμός.

Αίγιο: Άγριο πιστολίδι μεταξύ ληστών και αστυνομικών

Έπειτα οι ληστές επιβιβάστηκαν σε επιβατικό αυτοκίνητο και κατευθύνθηκαν προς την παλαιά εθνική οδό Πατρών - Κορίνθου.

Λίγη ώρα αργότερα, το αυτοκίνητο των δραστών βρέθηκε καμένο κοντά στην ανατολική είσοδο της πόλης, ενώ όπως προέκυψε από τις έρευνες της αστυνομίας, το όχημα των δραστών ήταν κλεμμένο.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, συλλέγονται στοιχεία, τόσο από τον χώρο που ήταν εγκατεστημένο το ΑΤΜ, όσο και από το σημείο που βρέθηκε καμένο το αυτοκίνητο, ενώ αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας, που λειτουργούν στην ευρύτερη περιοχή.

Αίγιο: Άγριο πιστολίδι μεταξύ ληστών και αστυνομικών

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Μεγάλη Εβδομάδα με νέο «κύμα» αφρικανικής σκόνης και μπόρες – Με τι καιρό θα κάνουμε Πάσχα

Ξεκινά η Μεγάλη Εβδομάδα από τη Δευτέρα 29 Απριλίου και πολλοί αγωνιούν για τον καιρό θα ταξιδέψουν αυτές τις μέρες, αλλά και με τι καιρό θα ψήσουν το Πάσχα. Ο μετεωρολόγος, Τάσ...

Εξαρθρώθηκε σπείρα που έκλεβε ΙΧ και σπίτια στην Αττική - Λεία πάνω από 146.000 ευρώ

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής προχώρησε στην εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στις κλοπές ΙΧ, τα οποία στη συνέχεια χρησιμοποιούσα...

Φόρτωση άρθρων...