Κυριακή
07 Ιουνίου 2026

Αίγιο: Πώς έφτασαν οι αρχές στη σύλληψη του 55χρονου καταζητούμενου στην Αυστραλία - Τη Δευτέρα στον εισαγγελέα

Στο Αίγιο κρατείται ο 55χρονος που κατηγορείται ότι είχε σκοτώσει Έλληνα ομογενή στην Αυστραλία και διέφευγε της σύλληψης για 27 ολόκληρα χρόνια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, αύριο Δευτέρα 8 Ιουνίου θα μεταφερθεί στην Εισαγγελία Εφετών της Πάτρας.

Εκεί θα ξεκινήσει η δικαστική διαδικασία όπου θα ξεκαθαρίσει ποιες κατηγορίες αφορούν την Ελλάδα και τι θα γίνει σχετικά με την επικήρυξή του από την Ιντερπόλ.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, οι αστυνομικοί παρακολουθούσαν το σπίτι του 55χρονου εδώ και περίπου μία εβδομάδα νυχθημερόν.

Οι αστυνομικές αρχές περίμεναν την κατάλληλη στιγμή και τελικά τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Κυριακής.

Η σύλληψή του έγινε όταν ο 55χρονος βγήκε να πάρει το αυτοκίνητό του.

Τότε, τον σταμάτησαν, του ζήτησαν να πάει μαζί τους και τον μετέφεραν στο Αίγιο.

Ο άνδρας επέμενε αρχικά ότι επρόκειτο για τον «Αντώνη Τζίμα» και ότι δεν έχει σχέση με την υπόθεση στην Αυστραλία.

Όλο αυτό το διάστημα, ο 55χρονος διέμενε στο Άλσος Αιγιαλείας, ένα απομακρυσμένο χωριό.

Μόνο δύο σπίτια ήταν κοντά σε αυτό του 55χρονου και ο ίδιος δεν είχε πολλές σχέσεις με τη γειτονιά.

Ασχολούνταν μόνο με αγροτικές εργασίες και δεν έβγαινε εκτός του σπιτιού του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...