Πέμπτη
07 Δεκεμβρίου 2023

Αικατερίνη Ευθυμιοπούλου Λιμπέρη: Αρωμα γυναίκας στους Βουρλιώτες Σάμου

Ελλάδα
Tags: Σάμος

Ενδιαφέρουσες γυναικείες παρουσίες βλέπουμε στο ψηφοδέλτιο του  συνδυασμού «ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ» για το δήμο Ανατολικής Σάμου με υποψήφιο Δήμαρχο τον κ. Παρασκευά (Πάρης) Παπαγεωργίου.

Μην ξεχνάμε πως μια γυναίκα μπορεί να νοικοκυρέψει τα πράγματα και αν γνωρίζει και από διοίκηση ακόμη καλύτερα.

Στους Βουρλιώτες Σάμου μια ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα είναι αυτή της κας. Αικατερίνης Ευθυμιοπούλου Λιμπέρη, που πιστεύουμε πως μπορεί να προσφέρει πολλά τόσο για το χωριό όσο και για τη Σάμο.

samos

«Με μεγάλη χαρά και έντονη διάθεση προσφοράς, αποφάσισα να αποδεχθώ την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Υποψηφίου Δημάρχου Πάρη Παπαγεωργίου να στελεχώσω το συνδυασμό του «Νέα Προοπτική για τον Δήμο Ανατολικής Σάμου» ως υποψήφια Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βουρλιωτών.

Αναγνωρίζοντας τις ανάγκες του τόπου μας και πιστεύοντας πως με σκληρή δουλειά και συνεργασία μπορούμε να πετύχουμε πολλά, ζητώ τη στήριξή σας στις αυτοδιοικητικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου» σημειώνει σε μια λιτή ανακοίνωση της.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Επέτειος Γρηγορόπουλου: 163 προσαγωγές και 30 συλλήψεις σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη

Τα προληπτικά μέτρα απέδωσαν σύμφωνα με πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη εχτές ημέρα μνήμης του Αλεξάνδρου Γρηγορόπουλου καθώς οι αστυνομικοί προέβησαν σε 163 προσαγωγές ...

Φόρτωση άρθρων...