Πέμπτη
18 Απριλίου 2024

Αιτωλοακαρνανία: Άντρας απανθρακώθηκε όταν πήρε φωτιά το κρεβάτι του ενώ κοιμόταν

Ελλάδα

Τραγωδία εκτυλίχτηκε στο Ευηνοχώρι Αιτωλοακαρνανίας, καθώς ένας άντρας απανθρακώθηκε μέσα στο σπίτι του. Το στρώμα στο κρεβάτι όπου κοιμόταν πήρε φωτιά και ο άντρας έχασε τη ζωή του.

Ο άνδρας αντιμετώπιζε ψυχικά προβλήματα και οι δικοί του άνθρωποι φρόντιζαν να βρίσκεται πάντα σε ασφαλές μέρος όπου δεν υπήρχαν επικίνδυνα αντικείμενα, σύμφωνα με το aixmi-news.gr. Ο άτυχος άνδρας ήταν καπνιστής και εκτιμάται ότι η φωτιά εκδηλώθηκε από κάποιο τσιγάρο του.

Οι δικοί του, τον βρήκαν τις πρωινές ώρες με σοβαρά εγκαύματα και ειδοποίησαν ασθενοφόρο και την Αστυνομία. Κλήθηκε και η Πυροσβεστική αλλά μόνο για το ανακριτικό μέρος, καθώς δεν χρειάστηκε η παρέμβασή της. 

Ο άτυχος άντρας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Τραγωδία στον Πειραιά: Βίντεο-ντοκουμέντο από τις αγωνιώδεις προσπάθειες απεγκλωβισμού του 31χρονου

Οι στιγμές που ακολούθησαν έπειτα από την κατάρρευση του κτηρίου στον Πειραιά, όπου έχασε την ζωή του ο 31χρονος αστυνομικός, προκάλεσαν πανικό στο Πασαλιμάνι στον Πειραιά. Οι ...

«Καμπανάκι» από τους μετεωρολόγους για την κακοκαιρία που έρχεται με βροχές και χιόνια

Απότομη αλλαγή του καιρού αναμένεται κυρίως αύριο, Παρασκευή 19/4 όπως προειδοποιούν οι μετεωρολόγοι. Η θερμοκρασία θα πέσει αρκετά ενώ έρχονται έντονες βροχοπτώσεις αλλά και χιόνι...

Φόρτωση άρθρων...