Τετάρτη
01 Μαΐου 2024

Αλεξανδρούπολη: Δύο συλλήψεις διακινητών μεταναστών στην Εγνατία Οδό

Δύο αλλοδαπούς διακινητές, οι οποίοι εμπλέκονται σε υπόθεση μεταφοράς μεταναστών, συνέλαβαν την Πέμπτη αστυνομικοί στην Εγνατία οδό Κήπων - Αλεξανδρούπολης. Οι δύο συλληφθέντες εντοπίστηκαν να επιβαίνουν σε αυτοκίνητο, ως οδηγός και συνοδηγός και να μεταφέρουν παράνομα στο εσωτερικό της χώρας τέσσερις μετανάστες.

Αρχικά στη θέα των αστυνομικών ο οδηγός του αυτοκινήτου ανέπτυξε ταχύτητα, οδηγώντας επικίνδυνα, ενώ στη συνέχεια σε σήματα στάσης των αστυνομικών ακινητοποίησε το όχημα και τόσο ο ίδιος όσο και ο συνοδηγός συνελήφθησαν.

Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο συνοδηγός-διακινητής, το μεσημέρι της 1ης Αυγούστου, εντοπίστηκε να οδηγεί στο αντίθετο ρεύμα πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς και σε σήμα στάσης των αστυνομικών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης δεν συμμορφώθηκε προκειμένου με αυτό τον τρόπο να αποφύγει τη σύλληψή του.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης, ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολοκληρώθηκαν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στο κέντρο - Πώς θα κινηθούν τις επόμενες ώρες τα Μέσα Μεταφοράς

Ποικίλα μηνύματα και εργασιακά αιτήματα περιελάμβανε η ατζέντα της σημερινής απεργιακής κινητοποίησης για την Εργατική Πρωτομαγιά, της οποίας οι διαδηλώσεις ολοκληρώθηκαν πριν από ...

Πώς θα μεταφέρονται ηλεκτρικά και plug-in υβριδικά οχήματα με πλοία – Τι αναφέρει το υπουργείο Ναυτιλίας

Οδηγίες για την ασφαλή μεταφορά ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων με πλοία της ακτοπλοΐας έδωσε το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Με αφορμή τη συζήτηση πο...

Φόρτωση άρθρων...