Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Άλιμος: Σύλληψη 66χρονου για υπεξαίρεση 780.000 ευρώ από υπερήλικα

Ελλάδα

Στη σύλληψη ενός 66χρονου φυγόποινου για το αδίκημα της υπεξαίρεσης προχώρησε η Αστυνομία, το μεσημέρι της Πέμπτης στον Άλιμο.

Σε βάρος του 66χρονου εκκρεμούσε ανεκτέλεστη η απόφαση του Β’ Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Αθηνών για το αδίκημα της υπεξαίρεσης αντικειμένου, ιδιαιτέρως μεγάλης αξίας κατ’ εξακολούθηση, με ποινή κάθειρξης έξι ετών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 66χρονος, το χρονικό διάστημα 2008-2012, φέρεται να υπεξαιρούσε συστηματικά μεγάλα χρηματικά ποσά από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ενός υπέργηρου προσώπου, έχοντας την ιδιότητα του δικαστικού συμπαραστάτη του και την πλήρη διαχείριση της περιουσίας του.

Ο κατηγορούμενος είχε καταφέρει με αυτό τον τρόπο να υπεξαιρέσει από τον άτυχο ηλικιωμένο το ποσό των 780.000 ευρώ. Ο 66χρονος εντοπίστηκε και συνελήφθη ύστερα από σχετική έρευνα των αστυνομικών του τμήματος αναζητήσεων και μετά την αξιοποίηση σχετικών πληροφοριών. Αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Αθηνών την Παρασκευή.

Ο εν λόγω άνδρας και στο παρελθόν είχε απασχολήσει τις δικαστικές και αστυνομικές Αρχές για υποθέσεις εκβίασης, υπεξαίρεσης και δωροδοκίας.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το ιστιοφόρο «Belem» με την Ολυμπιακή Φλόγα διασχίζει τον Ισθμό της Κορίνθου - Εντυπωσιακές εικόνες

Κι ενώ συνεχίζει το ταξίδι της η Ολυμπιακή Φλόγα, με τελικό προορισμό τη Μασσαλία για τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024», το θρυλικό ιστιοφόρο «Belem» που ανέλαβε τη μεταφορά τη...

Φόρτωση άρθρων...