Πέμπτη
09 Μαΐου 2024

Αλήτης αρχιμανδρίτης στοχοποιεί βουλευτές του Ελληνικού Κοινοβουλίου

Σε μια πρωτοφανή κίνηση που ξεπερνά τις ακρότητες ακόμη και των πλέον σκοταδιστικών κύκλων της ελληνικής εκκλησίας προχώρησε ο αρχιμανδρίτης Ηλιούπολης Αγίας Μαρίνας Σεραφείμ, στοχοποιώντας στα social media τον βουλευτή ΠΑΣΟΚ- Κινήματος Αλλαγής Παύλο Χρηστίδη, με αφορμή την στάση του για το θέμα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών. 

Το συγκεκριμένο παραλήρημα μίσους που εξέπεμψε ο «εκπρόσωπος του θεού» και το οποίο συνιστά πρωτοφανή αλητεία δεν θα πρέπει να μείνει αναπάντητο από τον  αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.

Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ αναφέρει:

«Σε ένα παραλήρημα μίσους ο αρχιμανδρίτης του Ι. Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιούπολης, Σεραφείμ, καταφέρεται εναντίον του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Παύλου Χρηστίδη, στοχοποιώντας ακόμα και την οικογένειά του με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η θεσμοθέτηση της ισότητας στον πολιτικό γάμο και η προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων χωρίς εξαιρέσεις αποτελεί υποχρέωση κάθε ευνομούμενης Πολιτείας.

Τέτοιες μεμονωμένες συμπεριφορές δεν συνάδουν με την πνευματικότητα αλλά και το έργο, που επιτελεί στην ελληνική κοινωνία η Εκκλησία».

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη
Φόρτωση άρθρων...