Κυριακή
19 Μαΐου 2024

Ανήλικος αισθάνθηκε αδιαθεσία μέσα στο πλοίο – Επέστρεψε το καράβι στο Ηράκλειο

Ελλάδα

Αναστάτωση προκλήθηκε το βράδυ της Κυριακής στους επιβάτες πλοίου καθώς ένα παιδί αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία.

Στις 9 το βράδυ το πλοίο «Φαιστός Παλάς» αναχώρησε από το λιμάνι του Ηρακλείου προκειμένου να πραγματοποιήσει το καθημερινό δρομολόγιό του για το λιμάνι του Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, την ώρα που βρισκόταν 50 ναυτικά μίλια έξω από το λιμάνι του Ηρακλείου ένας 9χρονος αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία. Άμεσα εξετάστηκε από τον γιατρό του πλοίου ο οποίος έκρινε την άμεση μεταφορά του σε νοσοκομείο.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε ο καπετάνιος ο οποίος ειδοποίησε το λιμεναρχείο Ηρακλείου και ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής στο λιμάνι.

Μόλις το πλοίο έδεσε, ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, βρισκόταν στο σημείο που παρέλαβε το άτυχο παιδί και το μετέφερε στο νοσοκομείο.

Στη συνέχεια το πλοίο αναχώρησε ξανά για το λιμάνι του Πειραιά.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 39χρονου για υποκίνηση βίας με αφορμή το αυριανό ντέρμπι ανάμεσα σε Άρη και ΠΑΟΚ

Σε επιφυλακή βρίσκονται οι αστυνομικές δυνάμεις στη Θεσσαλονίκη, ενόψει του αυριανού ντέρμπι Άρης – ΠΑΟΚ, στο Κλεάνθης Βικελίδης, το οποίο θα κρίνει ουσιαστικό το πρωτάθλημα της Su...

Καιρός: Ξεπέρασε τους 35 βαθμούς η θερμοκρασία στην Κρήτη – Πού χτύπησε κόκκινο ο υδράργυρος

Υψηλές θερμοκρασίες σημειώθηκαν στα δυτικά και νότια τμήματα της χώρας μας το Σάββατο 18/05 σύμφωνα με τα στοιχεία του meteo. Συγκεκριμένα σύμφωνα με το δίκτυο αυτόματων μετεωρο...

Φόρτωση άρθρων...