Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Ανοιχτά σήμερα τα καταστήματα και με χειμερινές εκπτώσεις

Ελλάδα

Ανοιχτά είναι σήμερα Κυριακή 16/01 τα εμπορικά καταστήματα με προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας από τους εμπορικούς συλλόγους, 11 το πρωί με 6 το απόγευμα. 

Τα εμπορικά κέντρα, τα πολυκαταστήματα και τα σούπερ μάρκετ σε όλη τη Ελλάδα, ανάλογα με την πολιτική της κάθε επιχείρησης, όπως αναφέρει ανακοίνωση του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Λιανικής Πωλήσεως Ελλάδος, θα μπορούν να είναι ανοικτά από 11:00 π.μ. έως 08:00 μ.μ.

Υπενθυμίζεται ότι τα καταστήματα, προαιρετικά, μπορούν να λειτουργήσουν σήμερα στο πλαίσιο των χειμερινών εκπτώσεων που έχουν ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να διαρκέσουν μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου.

Σχετικά με την αμοιβή του προσωπικού την Κυριακή η νομοθεσία προβλέπει ότι οι εργοδότες έχουν υποχρέωση να καταβάλουν τα αντίστοιχα ωρομίσθια για την παρασχεθείσα εργασία με προσαύξηση 75%.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Φόρτωση άρθρων...