Πέμπτη
02 Μαΐου 2024

Κακοκαιρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο με εντολή της Αστυνομίας - Ζημιές στο οδικό δίκτυο

Με εντολή της Αστυνομίας αποφασίστηκε η απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο λόγω ακραίων καιρικών φαινομένων.

Μήνυμα από το «112» στάλθηκε» προς όλους τους κατοίκους του Βόλου για την απαγόρευση κυκλοφορίας. Η Ελληνική Αστυνομία αποφάσισε την απαγόρευση κυκλοφορίας στην ευρύτερη περιοχή του Βόλου, λόγω εξέλιξης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων, από την κακοκαιρία «Elias» που πλήττει και την Μαγνησία τις τελευταίες ώρες.

Σύμφωνα με τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, από το απόγευμα έχει διακοπεί επίσης η κυκλοφορία στην επαρχιακή οδό Βόλου-Καναλίων, λόγω ζημιών που σημειώθηκαν από την κακοκαιρία που είναι ακόμη σε εξέλιξη.

Η διακοπή θα ισχύσει έως την αποκατάσταση των ζημιών.

Κακοκαιρία: Απαγόρευση κυκλοφορίας στον Βόλο με εντολή της Αστυνομίας - Ζημιές στο οδικό δίκτυο

Κλειστά σχολεία αύριο και μεθαύριο στον Βόλο

Με απόφαση του δημάρχου Βόλου, Αχιλλέα Μπέου, ανακοινώθηκε ότι αύριο Πέμπτη και την Παρασκευή τα σχολεία όλων των βαθμίδων θα μείνουν κλειστά σε όλη την ευρύτερη περιοχή της πρωτεύουσας της Μαγνησίας λόγω των σοβαρών προβλημάτων προβλημάτων από τη νέα κακοκαιρία.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, αναμένεται μεγάλη ποσότητα βροχής στη διάρκεια της νύχτας στoν Βόλοκαι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή.
 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ξεκινάει από σήμερα η μεγάλη έξοδος για το Πάσχα - Άστατος ο καιρός στο σούβλισμα του οβελία

Η έξοδος των εκδρομέων του Πάσχα συνεχίζεται με πάρα πολύ κόσμο να εγκαταλείπει τις μεγάλες πόλεις ώστε να περάσουν τις άγιες ημέρες παραδοσιακά κοντά στη φύση και τις οικογένειές ...

Φόρτωση άρθρων...