Κυριακή
28 Απριλίου 2024

Απίστευτη απάτη στη Μήλο: Υποδύθηκε τον σεφ και πήρε από εστιάτορα πάνω από 8.000 ευρώ

Ελλάδα

Μια απίστευτη απάτη έστησε ένας άνδρας στη Μήλο. Ειδικότερα, δικογραφία για απάτη σχηματίστηκε σε βάρος 52χρονου ημεδαπού ύστερα από σχετική έγκληση 29χρονου ιδιοκτήτη εστιατορίου στη Μήλο.

Σύμφωνα με τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, ο 52χρονος προφασιζόμενος ότι θα εργαστεί στο εστιατόριο ως σεφ και χρειάζεται να αγοράσει επαγγελματικό εξοπλισμό, κατάφερε να αποσπάσει από τον 29χρονο το χρηματικό ποσό των 8.855 ευρώ.

Η δικογραφία για απάτη σχηματίστηκε από Αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων, Πολιτιστικής Κληρονομιάς και Περιβάλλοντος της Διεύθυνσης Ασφάλειας καθώς η μήνυση από τον 29χρονο υπεβλήθη στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Τραγωδία στη Μανωλάδα: Τροχαίο δυστύχημα με νεκρό 56χρονο δικυκλιστή - Συνελήφθη ο οδηγός του αυτοκινήτου

Τροχαίο δυστύχημα με ένα νεκρό συνέβη νωρίς το απόγευμα του Σαββάτου στη Μανωλάδα στην θέση «Παλαιοσταφίδα». Σύμφωνα με το patrisnews, υπό άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες, το δυ...

Φόρτωση άρθρων...