Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Καστοριά: Νεκρός στη λίμνη ο 42χρονος που είχε εξαφανιστεί

Ελλάδα

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός 42χρονου που είχε εξαφανιστεί στην Καστοριά. Το άψυχο σώμα του 42χρονου εντοπίστηκε το πρωί του Σαββάτου στον βυθό της λίμνης.

Την εξαφάνιση του άτυχου άνδρα είχε δηλώσει η μητέρα του, η οποία δεν είχε νέα του από το βράδυ της περασμένης Πέμπτης. Το αυτοκίνητό του βρέθηκε παρκαρισμένο στην όχθη της λίμνης, στον δρόμο προς το Νοσοκομείο της Καστοριάς και εκεί εντοπίστηκαν και κάποια από τα ρούχα του.

Έρευνες πραγματοποιήθηκαν από την αστυνομία και την ΕΤΑΚ Καστοριάς στην περιοχή γύρω από τη λίμνη, αλλά και μέσα στη λίμνη, με τη συνδρομή κλιμακίου της ΕΜΑΚ που έφτασε από τη Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, άνδρες της ΕΜΑΚ εντόπισαν το νεκρό άντρα στον βυθό της λίμνης σε βάθος 3,5 μέτρων και σε απόσταση πέντε μέτρων από το σημείο που είχαν βρεθεί τα ρούχα του.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Σε λίγες μέρες οποιοδήποτε πιστοποιητικό θα εκδίδεται με φωνητική εντολή - Ο ψηφιακός βοηθός αναβαθμίζεται

Για τον ψηφιακό μετασχηματισμό του δημοσίου, αλλά και για την νέα εφαρμογή «MyCoast», μέσω της οποίας οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν άμεσα καταγγελίες για υπέρβαση των παραχωρή...

Τράπεζες: Πότε κλείνουν λόγω Πάσχα - Τι προβλέπεται για μισθοδοσία και πληρωμές

Κλείνουν για έξι μέρες οι τράπεζες λόγω του Πάσχα και της μεταφοράς της αργίας της Πρωτομαγιάς. Η καταβολή του Δώρου Πάσχα δεν πρόκειται να επηρεασθεί από αυτές τις τροποποιήσεις, ...

Φόρτωση άρθρων...