Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Απίστευτο και όμως Ελληνικό! Πινακίδα του STOP στο Ηράκλειο είναι στραμμένη προς τους… πεζούς

Ελλάδα

Ένα ακόμα περιστατικό με λάθος τοποθέτηση σήμανσης καταγράφηκε στο Ηράκλειο, προκαλώντας ερωτηματικά στους πολίτες.

Αυτή τη φορά μία πινακίδα του STOP έχει τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο που δεν είναι ορατή από τους οδηγούς που διέρχονται τον δρόμο αλλά από τους… πεζούς που είναι έτοιμοι να περάσουν την διάβαση.

Το περιστατικό αυτό, κατέγραψε ο φωτογραφικός φακός του cretapost, σε κεντρική διασταύρωση της πόλης και συγκεκριμένα στην συμβολή των οδών Παπανδρέου – Μίνωος.

stop2

Όπως βλέπεται στις εικόνες, η πινακίδα του STOP είναι στραμμένη προς την διάβαση των πεζών και όχι από την πλευρά που βρίσκεται και το φανάρι.

1 51

Εύλογα δημιουργείται η απορία πώς σε ένα τόσο κεντρικό δρόμο δεν το έχουν παρατηρήσει οι άνθρωποι της αρμόδιας υπηρεσίας του δήμου ώστε να το διορθώσουν.

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Πρωτομαγιά: Απεργία σε Μετρό, Ηλεκτρικό, Τραμ, ΟΣΕ και Προαστιακό - Δεμένα τα πλοία

Σε απεργιακό κλοιό θα βρίσκεται η χώρα την Τετάρτη λόγω της εργατικής Πρωτομαγιάς. Με 24ωρη απεργία και συγκεντρώσεις τη Μεγάλη Τετάρτη 1η Μαΐου, οι συνδικαλιστικές οργανώσεις στον...

Φωτιά στο Μάτι: Έξι κατηγορούμενοι ένοχοι για την τραγωδία - Έντονες αντιδράσεις από συγγενείς θυμάτων

Την απόφασή του επί της ενοχής των 21 κατηγορουμένων στη δίκη για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι ανακοίνωσε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μετά από μακρά ακροαματική διαδικασία. ...

Φόρτωση άρθρων...