Δευτέρα
29 Απριλίου 2024

Απίστευτο σκηνικό σε ερασιτεχνικό πρωτάθλημα της Αττικής - Σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες με πυροβολισμούς

Δέκα προσαγωγές από την αστυνομία

Ελλάδα

Απίστευτα σκηνικά κατά τη διάρκεια αγώνα του πρωταθλήματος ΕΠΣ Δυτικής Αττικής στο γήπεδο της Γκορύτσας (Ασπρόπυργος) με αντιπάλους τον Απόλλων Ποντίων και τον Μανδραϊκό.

Στο 42' της αναμέτρησης οι φιλοξενούμενοι έχασαν πέναλτι και δευτερόλεπτα αργότερα είχαμε σοβαρές συμπλοκές στις κερκίδες μεταξύ των οπαδών των δύο ομάδων κατά τη διάρκεια των οποίων ακούστηκαν αρκετοί πυροβολισμοί (ακόμη και εκτός γηπέδου).

Οι πληροφορίες αναφέρουν για τουλάχιστον 6 πυροβολισμούς στην εξέδρα! 

Αμέσως ο διαιτητής Βάτσιος (που είναι και διαιτητής Super League) έστειλε τις ομάδες στα αποδυτήρια διακόπτωντας τον αγώνα ενώ αυτήν την ώρα βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής για να δώσει κατάθεση.

Άμεση ήταν η επέμβαση της αστυνομίας η οποία προχώρησε σε δέκα προσαγωγές. Να σημειωθεί πως στον Μανδραϊκό είχε διατελέσει πρόεδρος ο Χρήστος Γιαλιάς, o οποίος δολοφονήθηκε πριν από λίγες ημέρες στην Μάνδρα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο διαιτητής Αριστείδης Βάτσιος είναι αστυνομικός. Ξεκίνησε από τον σύνδεσμο Αιτωλοακαρνανίας, πήγε σε αυτόν του Ρεθύμνου και κατέληξε στον σύνδεσμο Δυτικής Ατικής. 

Το παιχνίδι ανάμεσα στον Απόλλων Ποντίων και στον Μανδραϊκό ήταν για την 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος. 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ανατροπή νταλίκας στον Άγιο Κωνσταντίνο - Κλειστή η εθνική οδός στο ρεύμα προς Αθήνα - Πώς διεξάγεται η κυκλοφορία

Tροχαίο ατύχημα με ανατροπή νταλίκας σημειώθηκε στην έξοδο της δεύτερης σήραγγας της εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας, στο ύψος του Αγίου Κωνσταντίνου, λίγο μετά τις 8:30 το βράδυ της ...

Πυρκαγιές: Διαφορετικές εστίες στον Ασπρόπυργο – Κατάσβεση στους Δελφούς

Διαφορετικές εστίες πυρκαγιάς έχουν ξεσπάσει στη θέση Σοφό Ασπροπύργου. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική αρχικά εκδηλώθηκαν τρεις εστίες πυρκαγιάς σε οικοπεδικούς χώρους στο Σοφό Ασπροπ...

Απίστευτο περιστατικό στην Κρήτη: Απόπειρα εμπρησμού με drone σε επιχείρηση στις Μαργαρίτες Ρεθύμνου

Μια απίστευτη απόπειρα εμπρησμού σε επιχείρηση ζωοτροφών στις Μαργαρίτες Μυλοποτάμου στο Ρέθυμνο ερευνούν οι αρχές. Ακόμα πιο απίστευτο είναι ότι ο εκρηκτικός μηχανισμός «π...

Φόρτωση άρθρων...