Σαββάτο
27 Απριλίου 2024

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου

Λόγω της μεγάλης πυρκαγιάς στο Λουτράκι, η Αστυνομία είχε νωρίτερα προχωρήσει σε διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων σε κοντινές περιοχές. 

Ειδικότερα, είχε διακοπεί η κυκλοφορία στην νέα αλλά και την παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου από τα διόδια Κορίνθου μέχρι τα διόδια της Ελευσίνας.

Σύμφωνα με νέα ενημέρωση, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα.

Συστάσεις στους οδηγούς που κινούνται από την Δυτική Ελλάδα προς Κόρινθο και Αθήνα

Με ανακοίνωση που εξέδωσε η Αστυνομία, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην ευρύτερη περιοχή του Λουτρακίου, ζητά από τους οδηγούς που κινούνται από την Δυτική Ελλάδα, προς Κόρινθο και Αθήνα, μετά τον κόμβο της Επιδαύρου, να μην μετακινούνται προς τις προαναφερόμενες περιοχές.

Στην ανακοίνωση της αστυνομίας αναφέρονται τα εξής: «Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων που κινούνται στην ‘Ιόνια Οδό’ και στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, στο ρεύμα προς Πάτρα, καθώς και στην νέα, αλλά και την παλαιά εθνική οδό, Πατρών – Κορίνθου, στο ρεύμα προς Κόρινθο, με προορισμούς προς την Κόρινθο και την Αθήνα μετά τον κόμβο Επιδαύρου να μην μετακινούνται προς τα προαναφερόμενα σημεία, λόγω της πυρκαγιάς».

Ουρές αυτοκινήτων και λεωφορείων στην νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου εξαιτίας της φωτιάς

Ατελείωτες ουρές από αυτοκίνητα έχουν δημιουργηθεί στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Κορινθίου εξαιτίας της φωτιάς, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία να εκτρέπεται στην παλιά Εθνική Οδό.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι οδηγοί παρακολουθούν μέσα από τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητά τους την τεράστια προσπάθεια που δίνουν τα εναέρια μέσα, προκειμένου να σβήσουν οι μεγάλες εστίες της φωτιάς στο Πανόραμα Λουτρακίου.

Το μήνυμα από το 112

«Παρακαλούνται οι οδηγοί οχημάτων στην Ιόνια Οδό και στην Εθνική Οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων, ρεύμα προς Πάτρα, καθώς και στην παλιά και στη νέα (Ολυμπία Οδός) Εθνική Οδό Πατρών Κορίνθου, ρεύμα προς Κόρινθο, με προορισμούς προς Κόρινθο και Αθήνα πέραν του κόμβου Επιδαύρου της νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Αθηνών, να μην μετακινούνται προς αυτά τα σημεία λόγω πυρκαγιάς. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση» αναφέρεται στο σχετικό μήνυμα.

Ακινητοποιημένα δεκάδες λεωφορεία

Ταλαιπωρία δίχως τέλος για εκατοντάδες επιβάτες, οι οποίοι, ελπίζουν να οριοθετηθούν οι φωτιές, προκειμένου να δοθεί σε κυκλοφορία η εθνική οδός και να γίνει επανεκκίνηση των δρομολογίων.

Ακινητοποιημένα είναι δεκάδες λεωφορεία στον Ισθμό της Κορίνθου, όπου στεγάζονται τα ΚΤΕΛ, λόγω της διακοπής κυκλοφορίας των οχημάτων τόσο στην παλιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου, όσο και στον αυτοκινητόδρομο Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα, εξαιτίας των καταστροφικών πυρκαγιών που μαίνονται σε Άγιο Χαράλαμπο, Γλυκιά Ζωή Αγίων Θεοδώρων και Μάνδρα Αττικής.

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου
Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στην παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου

 

Ακολουθήστε το Lykavitos.gr στο Google News
και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις


Διαβάστε ακόμη

Ιπποκράτειος Πολιτεία: Εντοπίστηκε παράνομο κέντρο απεξάρτησης τοξικομανών – Πέντε συλλήψεις

Συνελήφθησαν, στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας, χθες το μεσημέρι στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ωρωπού της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, 5 ...

Δολοφονία Λυγγερίδη: Απόπειρα αυτοκτονίας από βασικό κατηγορούμενο – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου

Βασικός κατηγορούμενος 31 ετών, άρχισε να αυτοτραυματίζεται στα χέρια, στο άκουσμα ότι παραμένει προφυλακιστέος μαζί με άλλους τρεις εκ των 67 συλληφθέντων, ενώ είκοσι αφέθηκαν ελ...

Φόρτωση άρθρων...